Se hotell (18)

Resor till Playa del Carmen

En resa till Playa del Carmen lockar med fantastiska korallstränder och sevärdheter i världsklass!
För inte så länge sedan var Playa del Carmen bara en mexikansk liten by, med några få hotell vid en makalöst vacker strand. Byn har växt och är idag en av Yucatanhalvöns största turistorter. Men charmen finns fortfarande kvar, liksom stämningen. Här lever du ett avslappnat strandliv i shorts och sandaler. Playa del Carmen är ett resmål dit du kan resa både sommar och vinter med reguljärflyg, så du själv kan bestämma när du ska resa och när du ska komma hem. Längs Playa del Carmens flera kilometer långa huvudgata, 5th Avenue, finns mängder av mexikanska och internationella restauranger. Här är det mest turister som håller till. Tar du dig bara ett par kvarter upp hamnar du dock mitt uppe i det mexikanska vardagslivet med hemlagade fajitas, guacamole och en härlig blandning av semesterfirare och lokalinvånare. Vill du sedan ta en drink finns flera mysiga barer att välja mellan. Många ligger direkt på stranden, och här är det riktigt romantiskt, med små bord i sanden och tända lyktor. Andra bjuder på mer fest och hög musik för de som söker ett livligare kvällsnöje.

Strandliv i Playa del Carmen

Stranden i Playa del Carmen är över en mil lång, med kritvit korallsand och turkosblått vatten. Precis nedanför Playa del Carmen är det liv och rörelse och gott om folk, men du behöver ofta inte gå särskilt långt för att hitta en lugnare fläck där du kan bre ut din handduk. Tycker du om att snorkla har du kommit rätt, även om stranden längs med Playa del Carmen inte är den mest spektakulära längs kusten så finns det ändå en del att se. Och en bit ut, speciellt kring ön Cozumel som bara ligger en kort båttur bort, väntar korallrev och några av världens främsta dykplatser.

Barnvänliga hotell i Playa del Carmen

Bäst för familjer är det barnvänliga hotellet Sandos Caracol Eco Resort. Här bor du nära naturen med en egen cenote och guidade naturvandringar för alla som vill. Självklart ligger hotellet vid stranden för att det ska vara nära till havet även för små ben och All Inclusive ingår i priset för din resa.

Hotell för alla smaker

Bokar du en resa till Playa del Carmen hos Ving kan du välja mellan flera olika typer av hotell. Det betyder att du kan välja ett enklare hotell om du till exempel hellre vill lägga pengarna på en dykkurs än på boendet. Självklart kan du också boka en lyxigare resa, med All Inclusive och elegant boende i Playa del Carmen. Och så finns det mesta däremellan, med eller utan All Inclusive, centralt eller lite längre ut från det mesta folklivet.
Bra att veta
  • Lyxhotell
  • Hotell från 2 till 5 vågor
  • Hotell för vuxna
  • All Inclusive
  • Kilometerlånga sandstränder
  • Många restauranger

Våra kunder om Playa del Carmen

SÖK DIN RESA TILL Playa del Carmen