Maldiverna • Mauritius • Seychellerna • Sri Lanka • Zanzibar
PÄRLOR I
INDISKA OCEANEN

Åk på lyxsemester

Drömmer du om turkosblått vatten, kritvita sandstränder och vajande palmer i solen? Då kanske det är dags att förverkliga drömmen om en riktigt lyxig semester. Res till Indiska oceanen och upptäck guldkorn som Maldiverna, Mauritius, Seychellerna, Sri Lanka eller Zanzibar.

Maldiverna

Få platser i världen kan matcha Maldivernas skönhet. Välj mellan flera öar med hotell på stranden. Hitta den ö som passar dig bäst med vår guide till Maldiverna.

Avresor även från Göteborg och Köpenhamn.

Mauritius

En av Indiska Oceanens mest exklusiva och fascinerande semesteröar. Är det något resmål som skulle kunna beskrivas som paradiset så är det Mauritius.

Avresor även från Göteborg och Köpenhamn.

Seychellerna

Utforska öar som Mahé och Praslin i Seychellerna där fokus är på avkoppling. Här hittar du alltid en egen plats i solen på de härligt vita sandstränderna.

Avresor även från Göteborg och Köpenhamn.

Sri Lanka

Sri Lanka är mer än bara sol och bad. Upptäck storslagen natur, den gamla huvudstaden Kandy, teplantagerna och de vackra vyerna i bergen.

Zanzibar

Tropisk grönska, vita stränder och en djungel av kokospalmer är en beskrivning som passar Zanzibar. Glöm inte ett besök till den historiska stadsdelen Stone Town.

Avresor från Göteborg

Avresor från Köpenhamn