Se hotell (7)

Resor till Forte dei Marmi

Den välkända och klassiska badorten Forte dei Marmi ska du resa till tack vare dess läckra restauranger, högklassig shopping, trendigt nattliv, och inte minst – en fantastisk sandstrand.
Forte dei Marmis rötter sträcker sig ända tillbaka till 1500-talet, men är idag trendigare än någonsin. Längs den långa, breda stranden trängs strandklubbarna, den ena mer exklusiv än den andra. Under din resa till Forte dei Marmi är det här, på stranden, du förmodligen kommer att tillbringa många timmar. Här kan du njuta av sol och bad dagtid, för att sedan läppja på drinkar med utsikt över solnedgången när kvällen kommer. Att prisnivån är något högre i Forte dei Marmi än i andra områden i Toscana är inte överraskande, orten håller generellt en högre standard på allt från restauranger och shopping till nöjeslivet.

Se mer av Toscana

Vill du se mer av Toscana under din resa till Forte dei Marmi finns möjligheten via hyrbil, tåg, buss och taxi. En populär utflykt är förstås till den närbelägna staden Pisa där du bland annat kan beskåda det berömda lutande tornet. Viareggio är en annan stad som är värd ett besök. Dit är det bara runt 20 kilometer. Är du intresserad av vandring rekommenderas en dagsutflykt till bildsköna Apenninska bergen. Här kan du välja mellan flera olika rutter med oslagbar utsikt över italienska alptoppar och dalar.

Vingårdar i Toscana

Är du intresserad av vin blir ett besök på en av de många vingårdarna i Toscana ett fint minne från din resa till Forte de Marmi. På många av vingårdarna i regionen erbjuds både vinprovning och försäljning, och på vissa kan det hända att du som besökare kan få vara med under höstens skörd. Det är även under hösten som de flesta nya vinerna släpps och många vin- och matfestivaler arrangeras.

Vings resor till Forte dei Marmi

Du kan resa till Forte dei Marmi med Vings reguljära flygresor. Det innebär att du själv kan välja vilken dag du vill resa och hur länge du vill vara borta. Från maj till oktober är vädret som bäst och utbudet av restauranger och nöjesliv som störst. För vuxna som ska resa utan barn rekommenderar vi Il Negresco. Hotellet ligger inte långt från sandstranden och hotellet har även en pool för variation från de salta doppen.
Bra att veta
  • Hotell för vuxna
  • Valfri reslängd
  • Hotell nära stranden
  • Bra nattliv

Våra kunder om Forte dei Marmi

Resmålet har ännu inga omdömen

SÖK DIN RESA TILL Forte dei Marmi