Se hotell (4)

Resor till Lombok

Lombok, Indonesien

Lombok är en av de två öar som bildar provinsen West Nusa Tenggara, här får du en resa med vackra stränder och några av världens bästa surfställen.

Ön Lombok domineras av den 3 726 m höga vulkanen Rinjani, som tillsammans med sin heliga kratersjö numera skyddas som nationalpark. Lombok har länge levt i skuggan av sin mer välkända granne Bali, och detta har medfört att ön än så länge är mindre exploaterad, perfekt för dig som vill ha en resa med mycket avkoppling. Huvudområdet för besökare är Senggigi och det är också här som Vings hotell ligger – lugnt, bekvämt och direkt på stranden. Här är sanden mest svart lavasand medan stränderna på öns södra sida är vit korallsand. I Senggigi finns några restauranger och lite shopping, mest lokalt hantverk och kläder. Ryggsäcksfolket samlas på avslappnade Gili Islands utanför öns västkust, och Kuta (inte att förväxla med sin balinesiske namne) har i flera internationella surftidningar rankats som ett av världens bästa surfställen.

Bo på stranden på Lombok

Bokar du en resa med Ving till Lombok så bor du aldrig långt från stranden, vare sig du väljer ett av våra hotell på västkusten eller nere på öns södra kust. Här bor du inte bara nära stranden, du bor också lyxigt, med utmärkt service och möjligheten att boka ett hotell med spa, om du vill ha lite omväxling till stranden. Vill du sedan ge din resa lite extra krydda så kombinerar du din resa till Lombok med ett stopp på Bali. På så vis får du två öar på en semester.

Bra att veta
  • Hotell direkt vid stranden
  • Fina stränder
  • Hotell med spa
  • Kombinera med andra resmål
Filtrera och sök resa

Våra kunder om Lombok

Resmålet har ännu inga omdömen

Sök din resa till Lombok