Easy Travel – ett bekvämare sätt att resa

Det ska vara lätt att resa. Därför har vi flera smarta lösningar för dig som flyger med vårt eget flygbolag Thomas Cook Airlines och bor på O.B.C.

Med Easy Travel kan du njuta av din semester som aldrig förr. Vad sägs till exempel om att checka in ditt bagage på hotellet och slippa köerna på flygplatsen? Eller att varje passagerare får ta med sig tio kilo extra bagagevikt – helt utan kostnad? Har du bokat transfer åker du dessutom direkt till ditt hotell, utan att stanna vid andra hotell på vägen dit.

Smidigt resande

Smidigt resande

  • 10 kilo extra bagagevikt
  • Plastskydd till barnvagnen
  • Direktbuss till och från ditt hotell*
  • Incheckning av ditt bagage på hotellet vid hemresa

CHECKA IN I LUGN OCH RO

10 kilo extra bagagevikt och emballage

10 kilo extra bagagevikt och emballage

Som gäst på O.B.C. bjuder vi dig på tio kilo extra bagagevikt per person, både på ut- och hemresan när du flyger med Thomas Cook Airlines. Det gäller även när du har bokat en kombinationsresa där ditt O.B.C kombineras med ett annat hotell/resmål. Reser du med barnvagn får du ett plastskydd på din avreseflygplats, och det kan självklart användas även på hemresan.

Läs mer om de allmänna bagagereglerna här

Incheckning av bagage

Incheckning av bagage

På våra O.B.C. kan du checka in ditt bagage i lugn och ro hos Thomas Cook Airlines Scandinavias personal redan på hotellet, för att sedan njuta av de sista soltimmarna innan avresa. Väl på flygplatsen går du direkt till säkerhetskontrollen, utan att behöva stå i långa incheckningsköer.

Incheckning av bagage på hotellet gäller på avgångar efter kl. 11.00. Undantag gäller för Ocean Beach Club - Gran Canaria där kan bagage checkas in på hotellet på alla avgångar och på avgångar innan kl. 11.00 checkas bagaget in kvällen innan. Du hittar tider och annan information om hemresan på hotellets egen informationssajt My O.B.C. och vid check in disken för Easy Travel i hotellets Resort Service.

Vill du checka in ditt bagage på hotellet görs det i regel på morgonen/förmiddagen oavsett avresetid.

Av säkerhetsskäl går det inte att checka in extra stort bagage på hotellet, det måste checkas in som specialbagage på flygplatsen.

VAD GÄLLER FÖR DITT O.B.C.?

Ocean Beach Club - Cypern

Resmål: Ayia Napa, Cypern
Bagage check-in på hotellet: Ja
10 kg extra bagage: Ja
Direkt transfer: Ja
Period: Apr-nov

Ocean Beach Club – Gran Canaria

Resmål: Playa Del Cura, Gran Canaria
Bagage check-in på hotellet: Ja
10 kg extra bagage: Ja
Direkt transfer: Ja
Period: Året runt

Ocean Beach Club – Kreta

Resmål: Makrigialos, Kreta
Bagage check-in på hotellet: Ja
10 kg extra bagage: Ja
Direkt transfer: Ja*
Period: Apr-okt

*Ocean Beach Club - Kreta har ett stopp på vägen.

UPPTÄCK MER AV O.B.C.