Kombinationsresor till Symi, Grekland

Kombinationsresor

På Rhodos lockar Ving med inte mindre än tio resmål och ett femtiotal hotell. När du reser med oss kan du kombinera hotell och resmål. Perfekt för dig som vill se mer av ön och alla fantastiska stränder! Ett tips är att bo åtminstone en vecka på Sunwing Kallithea Beach, ett hotell där hela familjen får en semester med fullt fokus på avkoppling.

Kombinationsmöjligheter med charterresor – Rhodos

Samtliga hotell på Rhodos kan kombineras med varandra veckovis. Önskar du att kombinera Sunwing Kallithea Beach med andra hotell på Rhodos, Tilos eller Symi ber vi dig kontakta oss på 0771-995 995 så hjälper vi dig. Transfer mellan resmålen ingår inte. Transfer ingår inte till/från hotellet/flygplatsen men kan bokas och betalas senast en vecka före avresa.

Rhodos – Tilos, Livadia/Symi
Om du har hela din vistelse på Tilos eller Symi, ingår all transfer. Det gäller också transfern mellan de båda öarna när du kombinerar dem. Då det inte alltid är direktförbindelse mellan Symi och Tilos, går transfern oftast via Rhodos. Det är viktigt att transfern bokas, trots att den ingår. I prisspecifikationen kommer det att stå 0:-.

Väljer du att kombinera Rhodos med Tilos eller Symi ingår all transfer förutom transfer till och från hotellet på Rhodos. Det är viktigt att transfern bokas till och från Tilos eller Symi, trots att den ingår. I prisspecifikationen kommer det att stå 0:-.

Tilos och Symi kan kombineras med Rhodos på alla flyg som landar på Rhodos flygplats senast kl.14.00.

Beroende på väder och vind, och oförutsedda förändringar i båttrafiken kan det enstaka gånger, särskilt under lågsäsong, bli en försenad eller längre båtresa till Tilos. Även en övernattning på Rhodos kan förekomma på ut-, eller hemresan eller både och.

Läs mer om transfern till och från Symi och Tilos under respektive hotell.

När du ska byta resmål och vid hemresan får du i god tid meddelande om när du blir hämtad vid ditt hotell.

No JS

Sök kombinationsresa

Fyll i från vänster till höger