Se hotell (11)

Resor till VĂ€stra Skiathos

VÀstra Skiathos Àr ett pÀrlband av smÄ strÀnder och Ànnu mindre byar, perfekt för en semester med mycket avkoppling.

VÀstra Skiathos strÀcker sig frÄn Achladies i öster till Koukonaries i vÀster. Mellan dem vÀntar en rad smÄ byar som Troulos, Kolios och Kanapitsa, var och en med sin egen strand och sin egen charm. HÀr finns ocksÄ flera smÄ strÀnder och byar som vÀntar pÄ att upptÀckas, det Àr bara att ta bussen och kliva av nÀr du vill. Den hÀr delen av Skiathos Àr i regel ganska lugn, eftersom den mesta shoppingen och det livligaste folklivet finns inne i Skiathos stad, en dryg mil lÀngre österut. DÀrför Àr det hit du ska resa om du verkligen vill koppla av med lÄnga dagar pÄ stranden, vandring lÀngs nÄgon av öns utmÀrkta leder eller en liten upptÀcktsfÀrd i den grekiska kokkonsten. FÄr du svÄrt att vÀlja kan du sÄ klart börja med en vecka pÄ nÄgon av grannöarna Skopelos eller Alonissos, för att sedan avrunda din resa med en skön vecka pÄ VÀstra Skiathos.

Fina hotell pÄ VÀstra Skiathos

Om du bokar din resa hos Ving kan du vÀlja mellan ett tiotal hotell som gÄr frÄn tvÄ hjÀrtan till fyra. Vill du bo nÀra det grekiska vardagslivet och kanske laga din egen mat rekommenderar vi nÄgot av vÄra lÀgenhetshotell, som ofta ligger pÄ bekvÀmt avstÄnd frÄn stranden. Om du siktar pÄ en lyxigare resa erbjuder vi flera hotell med fyra hjÀrtan, dÀr du finner det mesta som krÀvs för en elegant semester.

Lugna, lÄnggrunda strÀnder

Utmed kusten finns gott om smÄ badvikar med strÀnder. Ett exempel Àr Koukonaries, dÀr pinjetrÀden bildar en vacker fond utmed hela denna strand, som rÀknas bland Greklands tio bÀsta. Inte lÄngt dÀrifrÄn ligger Banana beach, ocksÄ den med kristallklart vatten, men med en lite yngre och livligare publik. Reser man utmed kusten Àr man aldrig lÄngt frÄn en lÄnggrund och barnvÀnlig strand med lugnt vatten och faciliteter som gör att man kan stanna hela dagen.

UpptÀck Skiathos

Skiathos Àr en grön och lummig ö, med fruktodlingar, olivlundar och doftande pinjetrÀd. Det Àr lÀtt att ta sig runt med buss och avstÄnden Àr korta sÄ hÀr har du verkligen chansen att lÀra kÀnna en ö som med all sÀkerhet kommer bli en av dina favoriter. NÄgon dag kan du besöka Skiathos stad för att shoppa och kanske dricka en iskaffe nere i hamnen. NÀsta dag kan du resa med bÄt till nÄgon av grannöarna, eller prova pÄ parasailing. PÄ Skiathos gör du sÄ mycket, eller lite, du vill.

Bra att veta
  • Fina sandstrĂ€nder
  • BarnvĂ€nliga strĂ€nder
  • StrandnĂ€ra hotell
  • Lyxhotell
  • PrisvĂ€rt boende
Filtrera och sök resa

VĂ„ra kunder om VĂ€stra Skiathos

ResmÄlet har Ànnu inga omdömen

Sök din resa till VÀstra Skiathos