Se hotell (4)

Resor till Imerovigli

Imerovigli är ett lugnare resmål på Santorini. Hit reser du för avkoppling med strålande havsutsikt och öns livliga huvudstad ligger på nära håll.
Imerovigli är en av öns äldsta byar, även om den byggts upp upprepade gånger efter de jordskalv som drabbat ön. Precis som de andra byarna längs västkusten ligger Imerovigli högt uppe på kraterkanten, med smala gränder mellan husen och vackra små kyrkor här och där. Alldeles framför byn reser sig den mäktiga Skaros-klippan med den gamla fästningen varifrån venetierna styrde ön. Bortom den, långt därnere i den djupblå calderan, väntar kryssningsfartygen på passagerare som gått i land för att upptäcka ön.

Rofyllda Imerovigli

Om du söker lugn och ro ska du resa till Imerovigli. Här finns gott om caféer och restauranger där du kan slå dig ner och koppla av, och omgivningarna lockar till vackra vandringar. Läget högt upp på kraterkanten bjuder på fantastisk utsikt både över calderan och österut över Egeiska havet.

Vings resor till Imerovigli

När du bokar en resa till Imerovigli med Ving kan du välja mellan flera fina hotell. Reser du utan barn rekommenderas hotellet Chromata. Det är ett litet, exklusivt hotell med åldersgräns och en läcker infinitypool med hisnande utsikt över havet.

Upptäck Santorini

Imerovigli är en mycket bra utgångspunkt för dig som själv vill resa runt på ön. Besök någon av Santorinis många stränder, fördjupa dig i öns rika historia eller ge dig ut på en fotvandring för att i lugn och ro beundra öns vackra natur. Bussar går flera gånger dagligen, och öns huvudstad Thira ligger bara några kilometer från Imerovigli, dit reser du lättast med taxi.
Bra att veta
  • Hotell för vuxna
  • Lyxhotell
  • Hotell med spa
  • Rum med egen pool
  • Kort transfer
  • Många restauranger

Våra kunder om Imerovigli

Resmålet har ännu inga omdömen

SÖK DIN RESA TILL Imerovigli