Utflykter, Lindos

Välkommen till din semester. Varför inte krydda den med en utflykt eller två? Vår personal har tillsammans med våra lokala partners satt ihop ett noga utvalt och utprovat utflyktsprogram. Det följer vi sedan upp och förnyar med hjälp av bland annat de kundundersökningar där du och våra andra gäster får lämna sina synpunkter. På så vis kan vi alltid erbjuda aktuella och intressanta upplevelser, och vissa av dem kan du förboka redan hemifrån, så är du säker på att du har en plats när du kommer till din semester.

Det finns flera fördelar med att boka din utflykt hos Ving: alla nödvändiga försäkringar finns på plats och alla säkerhetskrav är uppfyllda. Dessutom finns tydliga regler för om- och avbokning, och för vad som ingår i priset. Dessutom: skulle du få problem eller bli missnöjd med utflykten vet du alltid var du ska vända dig. Allt det där får du på köpet när du bokar utflykten hos Ving.

Observera att utflyktsprogrammet till och med sommaren 2021 är reducerat, och att vissa aktiviteter kan ändras med kort varsel pga covid-19. Till exempel det finnas krav på ansiktsmask eller att besök på restauranger ersätts med matpaket som deltagarna får med sig på utflykten. Läs mer på https://mydestination.ving.se

.

Praktisk information om våra utflykter

Jeepsafari Rhodos - kan bokas hemifrån

Jeepsafari Rhodos - kan bokas hemifrån

Förbered dig på ett äventyr där du får uppleva en ny sida av Rhodos. Med jeepar kör vi offroad och tar oss till områden som annars är svåra att nå. Lunch ingår.

Läs mer Dölj

Sol och bad i all ära, men till skillnad från vad många tror har Rhodos mycket mer att erbjuda. Förutom våra vanliga utflykter finns områden på ön som knappt går att nå om du inte kör av vägen och rakt ut i naturen. Med jeepar kan vi ta oss fram till de mer okända delarna av Rhodos, spänn på säkerhetsbältet och var beredd på en skumpig tur…

Plötsligt öppnar sig nya delar av ön för oss, och färden går över stock och över sten. Du får en inblick i det mer genuina Rhodos med små landsbyar, kloster, kyrkor och fantastisk natur.
Välj mellan två olika rutter, en nordlig och en sydlig. Båda rutterna är innehållsrika och priset är detsamma. Oavsett vilken du väljer får du se ön ur ett helt nytt perspektiv och besöka områden andra besökande sällan ser.

Jeepsafari Rhodos – Nordlig rutt (körs från Rhodos stad, Kallithea, Rhodos västkust, Faliraki, Afandou och Kolymbia):
Denna rutt följer de gamla transportvägar som de italienska och tyska trupperna använde sig av under det andra världskriget. Du får även besöka den lilla byn Kritinia och se Rhodos kraftfulla natur när den är som bäst. Turen inkluderar både körning på asfalt och offroad.

Jeepsafari Rhodos – Sydlig rutt (körs från Lardos, Lindos och Kiotari):
Turismen har ännu inte brett ut sig lika mycket på den södra delen av Rhodos. Turen innehåller körning offroad i Kalathosbergen och i dess frodiga pinjeskogar. Dessutom besöker vi Skiadi-klostret för en inblick i religion och i områdets historia. Turen inkluderar både körning på asfalt och offroad.

Boka hemifrån:
Den här utflykten kan du boka redan hemifrån, antingen samtidigt som du bokar din resa, eller om du redan bokat på ”Min sida”.

Mat och dryck:
Kaffe eller te på förmiddagen, samt lunch med lokalt vin och vatten.

Tid:
Heldag, ca kl. 08.00-16.00.

Färdledning:
Engelsktalande guider och chaufförer (du kör inte jeepen själv).

Klädsel:
Bekväma skor och oömma kläder som tål att bli dammiga.

Bra att ta med:
Vatten, fickpengar, solkräm, kamera, solhatt/keps och solglasögon.

Övrigt:
Utflykten rekommenderas inte till dig som lätt får svindel, drabbas av åksjuka eller mår dåligt av ojämna vägar. Minimiålder 8 år.