Della är ett litet, enkelt hotell med både rum och lägenheter. Här bor du naturskönt bland olivlundarna i i utkanten av Parga. In till centrum leder en fin, kuperad promenadstig. Hotellet har en grönskande trädgård, och värdfamiljen som också bor på Della månar om sina gäster på bästa sätt.

Internet

Hotellet har ett litet sällskapsrum, där finns WiFi.

WiFi i reception/lobby ingår

Övrig information

Parkering på gatan runt hotellet
Byggt 1986
Renoverat 2017 (mindre renovering)
1 byggnad/er
3 våning/ar
11 rum
6 lägenheter

Skatter och avgifter

Myndigheterna i Grekland tar ut en skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar med officiell hotell- eller lägenhetsklassificering och vistelsens längd, och ska betalas direkt till hotellet vid incheckning. Observera att Vings klassificering av hotell och lägenheter kan skilja sig från den officiella, som är den som utgör grunden för skattens storlek.

1-2 stjärnor: 0,50 euro per rum eller lägenhet och natt
3 stjärnor: 1,50 euro per rum eller lägenhet och natt
4 stjärnor 3,00 euro per rum eller lägenhet och natt
5 stjärnor 4,00 euro per rum eller lägenhet och natt

Hotellets officiella klassificering är 2,5.
 • WiFi ingår i receptionen
  Se pris och boka
  Hotellet erbjuder
  • Pool
   Nej
  • Barnpool
   Nej
  • Hiss
   Nej
  • Bar
   Nej
  • Minimarket
   Nej
  • Städdagar/vecka
   7
  • Närmaste centrum
   800 m
  • Huvudcentrum
   800 m
  • Närmaste strand/bad
   1 km
  • WiFi
   Ja
  • Vattenrutschbana
   Nej
  Boende

  Enkelt inredda rum och lägenheter.

  I rummen:

  • Luftkonditionering (centralstyrd) mot avgift
  • Enkelsängar
  • Kassafack
  • Dusch

  Trafiken är tidvis störande för vissa rum/lägenheter.

  Mat och dryck

  Frukost serveras i hotellets trädgård. För lunch och middag finns det ett flertal kaféer, barer och traditionella grekiska tavernor att välja mellan i Parga. Vill du laga något eget i lägenheten ligger ett lokalt snabbköp en kortare promenad bort.

  • Frukostrum med servering i trädgården kl. 08.00-11.00

  Måltider på hotellet:

  • Frukost mot tillägg
  Pool och strand

  Inne i Parga finns två stränder, den mindre Piso Krioneri Beach och den större Krioneri Beach, båda med grovkornig sand. I utkanten av staden börjar den kilometerlånga Valtos Beach, också den med grovkornig sand. Cirka tre kilometer söder om Parga ligger Lichnos Beach. Stranden är en kilometer lång och har en blandning av fin- och grovkornig sand.

  Valtos-stranden

  Valtos-stranden är en cirka en och en halv kilometer lång sten- och sandstrand som ligger på baksidan av den venetianska borgen sett från hamnen. Här finns solstolar och parasoller att hyra och flera små tavernor. Enklaste vägen dit är att följa trapporna upp till borgen och ta gångvägen därifrån ner till stranden. Det går också taxibåtar från hamnen i Parga till stranden. Detta är en mycket populär strand som fort blir full av folk. Under sommaren dyker det upp strandbarer och olika happenings avlöser varandra.

  Krioneri-stranden

  Stranden ligger mitt inne i Parga. Den består omväxlande av sand och sten. Solstolar, parasoller och trampbåtar finns att hyra. Strax söder om Krioneri-stranden ligger Piso Krioneri, en mindre strand med åtskilligt färre besökare.

  Lichnos-stranden

  Den här stranden ligger tre kilometer söder om Parga. Även här finns solstolar och parasoller att hyra och vattensporter att utöva. Hit är det enkelt att ta sig med taxibåt, taxi, bil eller moped. Eller varför inte passa på att ta den fina naturstigen över berget?

  Sarakiniko-stranden

  Den här stranden ligger cirka 13 kilometer från Parga, och det enklaste sättet att ta sig hit är med taxibåt från Parga. Stranden består av sand och sten, men här finns solstolar, parasoller och några vattensporter samt ett par tavernor där man kan få sig en grekisk lunch. Tycker du om att vandra är det fullt möjligt att gå till Sarakiniko, vägbeskrivning finns på Vings servicecenter.

  Läge och transfer

  Utanför turistområde med lokal trafik. Trappor inom hotellet och nivåskillnader i omgivningarna. Brant backe eller trappor leder till hotellet. Brant, liten stig genom skogsparti leder till byn (enkelt belyst nattetid). Ficklampa rekommenderas.

  • Närmaste flygplats: 70 km Preveza
  • Närmaste centrum: 800 m Parga
  • Huvudcentrum: 800 m Parga
  • Närmaste strand/bad: 1 km Krioneri Beach
  • Hotellet ligger i ett turistområde

  480 60 Parga
  Telefon +30 26840 31655
  tomasntellas@gmail.com

  Med Vings transfer kommer du enkelt och säkert till ditt hotell i Parga. Transfern ingår inte i resans pris, du lägger själv till den vid bokning. Restiden från flygplatsen Aktion utanför Preveza till ditt hotell är ca 1 timme till 1 timme 45 minuter (ca 70 km), beroende på trafik och antal hotellstopp. Transfern går ibland via Ammoudia, och då ökar transfertiden ca 15-30 minuter. Den exakta rutten för transferbussen beror på lokala förhållanden och bestäms på plats. Mer information får du vid ankomst. I Parga kan byte till bil/minibuss ske på grund av att det är svårt för en större buss att köra fram till hotellen. Till vissa hotell går man sista biten, bagaget fraktas – se respektive hotellbeskrivning. Någon gång kan transfern ske med taxi eller minibuss. Viss väntetid kan förekomma på flygplatsen för att invänta övriga flyg (max 20 minuter mellan flygen). Flygplatsen är liten och det tar tid med bagaget vid ankomst och avresa. Läs mer om transfer.

  Gästrecensioner
  3,8/5
  Gästbetyget är resultatet av 214 gästers svar på frågan "Hur nöjd var du med hotellet som helhet?".
  67% rekommenderar hotellet
  Hotellrummet som helhet
  3,7
  Hotellets läge
  3,7
  Hotellets personal
  4,6
  Trivsel & stämning
  4,2
  Wifi
  4,2
  Se recensioner för:
  Senast inlagda betyg
  • 3/5

   "Mediokert"

   Mycket trevliga ägare som försöker hjälpa till med det de kan, dock väldigt slitet hotell och dessutom dålig städning. Standard mer som ett sämre vandrarhem
  • 5/5
   Hotellet är mycket enkelt, men hemtrevligt. Personalen /ägarna är mycket vänliga, service-minded och generösa. Rummet var rätt litet med en garderob,men inga lådor eller hyllor för förvaring. Förra gången bodde vi på samma hotell, men ett större rum med ett litet pentry. Det var bättre. Hotellet ligger vackert upp bland olivträden. Brant backe upp som är bra för tränings syfte!
  • 5/5
   Överträffade mina förväntningar, helnöjd.Hade dubbelrum, små enkla rum med lika enkelt badrum, bra sängar och kuddar, kylskåp, kunde varit bra med vattenkokare i dubbelrummen.Härlig balkong med sittmöbler.Städningen utan anmärkning.Frukost serveras vid bordet, kaffe, juice, toast, yoghurt, bröd, sylt mm, trevligt att sitta i olivlunden/trädgården och äta.Trivsamt hotell i grekisk stil, mitt betyg blir 3 vingar, kommer gärna tillbaka.
  • 3/5
   Med bättre sängar och en frächare dusch/toa skulle det vara ett kanonhotell.
  • 4/5
   Della var ett trevligt lägenhetshotell med fin omnejd och lugn miljö. Hålls fint iordning. Trevlig personal.Dock ej att rekommendera till personer som har svårt att gå eftersom det var en brant väg från byn upp till hotellet.Tar ca 20 min att gå.
  Gör en sökning för att se lediga rum och priser