Se hotell (1)

Resor till Chaniakusten, Maleme

Det är till Maleme på Kretas norra kust som du ska resa om du vill sola och bada i en lugn och skön miljö.
Reser du till Chania, finner du den lilla semesterorten Maleme bara 16 kilometer därifrån. Här breder den kilometerlånga klapperstensstranden ut sig och bjuder in till härliga sol- och baddagar. Om du inte föredrar att ligga vid hotellets fina pool förstås. Ett annat alternativ är att resa sig ur solstolen och strosa runt bland souvenirbutikerna i den pittoreska bebyggelsen, eller slå dig ner på ett café för att njuta av småstadens charm. Nattlivet utspelar sig på något tjugotal restauranger och en handfull caféer, men räkna inte med något vilt partyliv till tidig morgon. Hit reser du främst för att få koppla av.

Bo nära stranden, med All Inclusive

Om du vill bo nära stranden och samtidigt ha en bekväm All Inclusive inom räckhåll ska du ta en titt på Creta Princess. Här kan du njuta av det stora poolområdet och vill du hellre bada i havet är det bara några steg från poolen ner till stranden.

Se mer av Kreta

Inte långt från Maleme väntar västra Kretas många frestelser. Vacker natur, värdiga kloster och världsvan shopping i Chania stad är bara några exempel. Och på bekvämt utflyktsavstånd kan du vandra längs med bäcken i Samariaravinen, köpa världens läckraste skor på Tzanaki Street eller ligga på den härliga stranden vid Elafonissi. Med hyrbil eller cykel finns det inget som står mellan dig och en dag fylld av upptäckter och spännande äventyr.

Boka en hyrbil

Du vet väl att du kan boka en hyrbil samtidigt som du bokar din resa hos Ving? Om du vet att du både vill koppla av och upptäcka ön under semestern räcker det kanske med att du bokar den under ett par dagar.
Bra att veta
  • Kilometerlånga stränder
  • Strandnära hotell
  • Prisvärt boende
  • All Inclusive
  • Lugn och ro

Våra kunder om Chaniakusten, Maleme

SÖK DIN RESA TILL Chaniakusten, Maleme