Se hotell (6)

Resor till Makrigialos

Om du ska resa med barn är Makrigialos ett utmärkt val, här finns både Sunwing Family Resorts och det lyxigare Ocean Beach Club.
Makrigialos är den lilla grekiska fiskebyn, längst ner i Kretas sydöstra hörn. En vacker pärla som passar både barnfamiljer och andra som söker en lugn och skön resa bortom turiststråken. Här finns en kilometerlång sandstrand som hör till Kretas bästa, en pytteliten hamn, några grekiska tavernor och musikpubar, där du träffar lika många greker som turister. Med Ving bor du på vår egen fina hotellanläggning; Sunwing Makrigialos Beach- det bästa familjehotellet på hela Kreta!

Sunwing Makrigialos Beach

På våra barnvänliga Sunwing Family Resorts ska hela familjen få en skön semester. Därför har vi sett till att det finns bekväma lägenheter för upp till sex personer, genomtänkta måltidspaket och mycket annat som passar oavsett om du ska resa med små eller lite större barn. Här finns Lollo & Bernie, roliga aktiviteter och naturligtvis serveras alltid en barnmeny, så att barnen har energi att dansa, bada och leka.

Ocean Beach Club

Ocean Beach Club kan du och din familj njuta vid en av Kretas bästa stränder. Här finns lite mer av allt. Spa, gym, god mat och väldesignade rum som andas Skandinavien och Medelhav. Hotellet ligger vänt mot havet, har en egen strand och du kan välja bland många olika rumstyper. Vill du lyxa till det lite extra bokar du en suite med havsutsikt och access till en privat, delad pool. Alla Ocean Beach Clubs gäster har självklart tillgång till Sunwings stora utbud av aktiviteter.

Flera spännande utflykter att välja mellan

Vill du få ut mer av din resa, finns det många utflyktsmål att välja mellan. Någon dag tar du kanske bussen till Sitia, staden där besökarna alltid sägs stanna längre än de tänkt. Och ännu lite längre bort, tre mil västerut, ligger Europas sydligaste stad, Ierapetra där ett envist rykte säger att Napoleon övernattade 1798, på väg till Egypten.
Bra att veta
  • Sunwing Family Resorts
  • Ocean Beach Club
  • All Inclusive
  • Hotell med Swim out
  • Fina sandstränder
  • Lokala restauranger

Våra kunder om Makrigialos

SÖK DIN RESA TILL Makrigialos