Se hotell (6)

Resor till Kardamena

Välkommen till byn Kardamena vid Kos längsta strand, där Ving bland annat erbjuder fina All Inclusive-hotell nära stranden.
Kardamena var fram till början av 80-talet bara en liten lugn fiskeby med endast ett fåtal tavernor. Idag har resmålet ett dussintal hotell, restauranger, barer och gott om affärer och butiker med varierad shopping. Så mycket har förändrats genom åren, men ändå är det många som väljer att resa tillbaka till Kardamena både en, två och tre gånger. Förutom det fina vädret och de vackra stränderna kan Kardamena erbjuda ett pulserande nattliv och lokalbefolkningen bjuder på genuin gästfrihet. Med Ving kan du resa till Kardamena från mitten av maj till slutet av september, så du kan resa när det passar dig bäst. När du än reser är det en bra idé att hyra bil för att på egen hand utforska ön och dess historia, som är sällsynt rik även för en grekisk ö i Egeiska havet.

Sex kilometer strand

Kardamena ligger på Kos sydsida, vid den nästan sex kilometer långa strand som fått sitt namn av byn. Här finns gott om både tid och plats att njuta av öns skönhet och karaktär. Här kan du sola, bada, snorkla, cykla eller aktivera dig med olika vattensporter, om du inte bara lutar dig tillbaka och njuter av solen och havet.

Bo bra med Ving

Bokar du en resa till Kardamena hos Ving kan du välja mellan olika All Inclusive-hotell som ligger på olika avstånd från byn. Mitsis Selection Blue Domes är ett fint alternativ för lite lyx på semestern, och passar lika bra för dig som reser med barn, som för dig som ska resa utan barn.

Barnvänligt hotell i Kardamena

Om du ska resa med barn till Kardamena kommer ni att bo bäst på Mitsis Family Village, någon halvmil från Kardamena. Här finns två olika pooler, varav en med vattenrutschbanor. Och räcker inte det är det bara en kort promenad till stranden. Dessutom ingår All Inclusive i priset när du bokar din resa, vilket brukar uppskattas av både vuxna och barn.
Bra att veta
  • Lyxhotell
  • Familjehotell
  • All Inclusive
  • Hotell med Swim out
  • Strandnära hotell
  • Långa stränder

Våra kunder om Kardamena

SÖK DIN RESA TILL Kardamena