Rekommenderade reguljära flygbolag

Rekommenderade reguljärflygbolag

När du bokar en resa med reguljärflyg hos Ving samarbetar vi med olika flygbolag. På den här sidan kan du se vilka flygbolag vi rekommenderar för olika destinationer, så att det ska bli lättare för dig att välja rätt flygbolag för din resa.

Air France

Med Air France flyger du via hemmabasen Paris Charles de Gaulle terminal 2, vilken har genomgått en rejäl ansiktslyftning! Air France har koncentrerat sina aktiviteter kring tre terminaler vilket gör din transfer enklare och snabbare.

British Airways

British Airways är Europas största flygbolag med flest antal atlantflygningar än någon annan. British Airways flyger flera gånger dagligen från Arlanda, Landvetter och Kastrup till London.

Emirates

Emirates är ett femstjärnigt flygbolag med utmärjt service som flyger direkt från Arlanda och Kastrup till Dubai. Bra förbindelser vidare till Asien och Indiska Oceanen.

Finnair

Finnair

Finnair erbjuder bekväma resor till Asien, Europa och Nordamerika. Finnair är det högst rankade flygbolaget i Norden och det enda som belönats med fyra stjärnor av Skytrax.

KLM

Med KLM flyger du via flygplatsen Amsterdam Airport Schiphol som år efter år vinner priser för bästa flygplats i Europa. På KLM:s långlinjer kan du dessutom köpa till en sittplats med mera benutrymme eller varför inte en måltid från à la carte menyn?

Lufthansa

Lufthansa är ett av världens största flygbolag med trafikknutpunkter i Frankfurt och Munchen. Lufthansa flyger flera gånger dagligen från Arlanda, Landvetter och Kastrup till Tyskland.
Bra förbindelser vidare till resmål Europa, Nordamerika, Sydamerika och Asien.

Norwegian

Norwegian är Nordens största lågprisbolag och Ving är Sveriges ledande researrangör. När du kombinerar Norwegians flexibilitet med Vings trygghet får du både billiga flyg och utvalda, kvalitetssäkrade hotell med bästa läge.

Qatar Airways

Qatar Airways brukar rankas som ett 5-stjärnigt flygbolag för sin utmärkta service. Qatar Airways flyger dagligen från Arlanda och Kastrup direkt till Doha och vidare till Sydostasien och Indiska Oceanen.

SAS

Res med SAS på solsemester eller cityresor till flera resmål i USA och Europa. SAS är ett av de mest pålitliga flygbolagen och flyger ofta direkt till ditt resmål så att du slipper mellanlandning och få mer tid över på semestern.

Thai Airways

Thai Airways flyger dagligen från Arlanda och Kastrup direkt till Bangkok, dessutom två gånger i veckan från Arlanda direkt till Phuket. Bra förbindelser vidare till många resmål i Asien.

Turkish Airlines

Turkish Airlines har fått titeln Europas Bästa Flygbolag sex år i rad. Turkish Airlines flyger direkt från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn till Istanbul och vidare till många destinationer i Indiska Oceanen och Asien.