Se hotell (2)
Cabarete är lika populärt bland surfare som bland de som bara vill resa till en färgstark semester i tropisk miljö.
Cabarete är en mysig badort med en lite bohemisk känsla på Dominikanska republikens norra kust, mycket omtyckt bland de surfare som väljer att resa hit från hela världen och som sätter sin prägel på Cabarete. Avslappnat, vänligt och mysigt. Själva staden är inte särskilt stor och består inte av mycket mer än stranden och en gata. Ska du gå från ena änden till den andra tar det bara en kvart, men längs vägen går du förbi tillräckligt många spännande butiker, barer och restauranger för att det ska räcka en hel semester. Eftersom flera av dem ligger mot havet så du kan njuta av havsbrisen, drinken och utsikten samtidigt.

Strandliv i Cabarete

Tack vare revet utanför stranden och de låga bergen inåt landet har Cabarete fått idealiska förhållanden för både kitesurfare och brädseglare, men de är långt ifrån ensamma om att resa hit för att utnyttja den tre kilometer långa, palmkantade stranden och det 27-gradiga vattnet. Inte heller är de ensamma om att tillbringa kvällarna på någon av barerna och restaurangerna utmed stranden, men de sätter så klart sin prägel på utelivet, som är både okomplicerat och vänligt.

Upptäck Dominikanska republiken

Det kan vara svårt att slita sig från stranden i Cabarete, men det är värt besväret att se sig om på ön. Puerto Plata är en liten pittoresk stad som ligger en timmes resa med minibuss från Cabarete, en resa som är en upplevelse i sig, och när du är framme kan du shoppa i små butiker, kolla in folklivet och kanske hoppa på linbanan som går upp till toppen av Pico Isabel de Torres där du kan njuta av utsikten över kusten och havet.
Bra att veta
  • Hotell på stranden
  • Fina sandstränder
  • Många restauranger
  • Prisvärd mat och dryck
  • Bra vind- och kitesurfing

Våra kunder om Cabarete

SÖK DIN RESA TILL Cabarete