Se hotell (14)

Resor till Sunny Beach

Sunny Beach erbjuder en fin strand, vackra omgivningar och ett sjudande nöjesliv. Ving ger dig några av ortens bästa hotell!
Vissa anser att den sju kilometer långa och barnvänliga sandstranden i Sunny Beach är en av de finaste i hela Europa. Sant eller inte, Sunny Beach är i alla fall Bulgariens populäraste badort och har dragit massor av besökare sedan området byggdes i slutet av 1950-talet. Hit reser både par, barnfamiljer och festsugna ungdomar som vill ha ett stort aktivitetsutbud och mycket att välja mellan.

Mat och nöjen i Sunny Beach

Nattlivet i Sunny Beach har det mesta, från pianobarer där man dricker svalt vitt vin till diskotek där man dansar till solen går upp. Däremellan finns den gyllene medelvägen i form av barer och restauranger med varierande volym och klientel, ställen där de flesta både inleder och avslutar kvällen. Lika varierat är restaurangutbudet, med både bulgariska och internationella rätter till mycket rimliga priser. Längs den fina strandpromenaden och huvudgatan Flower Street finns en uppsjö av restauranger, barer och caféer. De flesta har stora uteserveringar där du äter gott och har bra utsikt över folklivet.

Bo bra i Sunny Beach

När du reser med Vings bekväma charter kan du välja mellan flera olika hotell, med strandläge, All Inclusive, centralt eller lite lugnare. Naturligtvis kan du också välja om du ska bo i hotellrum eller lägenhet. Vilket hotell du än väljer kan du räkna med att priset blir en behaglig överraskning.

Upplev Bulgarien

Vill du göra en utflykt och se mer av Bulgarien ligger den vackra byn Nessebar bara en kort resa från Sunny Beach. Nessebar består av två olika delar, den nyare delen och den gamla staden som är med på Unescos världsarvslista och bjuder på en mängd kulturhistoriska sevärdheter. Det finns också flera mysiga restauranger som serverar god mat i romantisk miljö. Från Sunny Beach går både bussar och minitåg. Lite längre bort ligger Burgas, dit du kan resa med buss på under en timme. Här väntar både kultur och shopping i en av de största städerna utmed kusten.
Bra att veta
  • Strandnära hotell
  • All Inclusive
  • Prisvärt boende
  • Kilometerlång sandstrand
  • Barnvänlig strand
  • Många restauranger
  • Mycket nattliv

Våra kunder om Sunny Beach

SÖK DIN RESA TILL Sunny Beach