Hotell (23)

Resor till Brasilien

Med Ving kan du resa till Brasilien nÀr du vill och vara borta sÄ lÀnge du vill.

Sol, samba och fotboll; vÀlkommen till Brasilien! Ving erbjuder resor med valfri reslÀngd till tvÄ av Brasiliens mest populÀra resmÄl: storstaden Rio de Janeiro och den lilla semesterorten Buzios, ocksÄ kallad Brasiliens St Tropez. SjÀlvklart kan du kombinera dem sÄ du fÄr se och göra sÄ mycket som möjligt pÄ din resa till Brasilien.

Upplev Brasilien

Brasilien Àr ett stort land som Àr fullt av upplevelser och sevÀrdheter, alltifrÄn fotboll pÄ stranden till utflykter i Amazonas djungel. HÀr finns natur, storstad, kust och ett otroligt varierat folkliv, bland mycket annat. Brasilien Àr ocksÄ ett spÀnnande matland, med mÄnga rÀtter som man inte trÀffar pÄ nÄgon annanstans. Passa pÄ att prova det lokala utbudet nÀr du Àr hÀr, till exempel pÄ en churrascaria, dÀr du serveras perfekt grillat kött med lÀckra tillbehör. Brasilien Àr ocksÄ kÀnt för sin frukt, och dÄ Àr det inte bara bananer och ananas. HÀr finns frukter av alla möjliga slag, och mÄnga av dem kan du smaka pÄ i nÄgon av de juicebarer som finns överallt. En resa till Brasilien Àr inte heller komplett utan en fotbollsmatch eller tvÄ, lika mycket folkfest som match. I Rio de Janeiro ligger Maracana-stadion, passa pÄ att gÄ pÄ en match för att uppleva stÀmningen.

Kombinera resmÄl

Varför inte inleda din resa till Brasilien med ett par dagar i Rio de Janeiro, Brasiliens nÀst största stad, för att sedan koppla av med sol och bad i lugna omgivningar i Buzios, vid kusten? PÄ sÄ vis fÄr du med dig bÄde storstadsliv och skönt strandhÀng under din resa till Brasilien.

Hitta ditt hotell
VĂ€der
NÀr Àr det bÀst vÀder i Brasilien?
Ving har tvĂ„ resmĂ„l i Brasilien, Rio de Janeiro och Buzios. HĂ€r rĂ„der ett tropiskt klimat, vilket betyder att det Ă€r varmt och fuktigt Ă„ret om. Medeltemperaturen dagtid ligger pĂ„ 24-29 grader, nĂ„got svalare nattetid. Även vattnet hĂ„ller en behaglig temperatur hela Ă„ret, oftast över 23 grader. Den bĂ€sta tiden att resa hit Ă€r frĂ„n maj till oktober. DĂ„ Ă€r medeltemperaturen ett par grader lĂ€gre, men det Ă€r oftast soligare och betydligt torrare vĂ€der. Varmast Ă€r det frĂ„n november till april, det Ă€r ocksĂ„ dĂ„ risken för regn Ă€r som störst.
Pass och visum
För svenska medborgare mÄste passet vara giltigt 6 mÄnader efter hemkomst. Inget visum krÀvs för vistelse upp till 90 dagar. För vistelse lÀngre Àn 90 dagar krÀvs visum. Intyg pÄ portugisiska krÀvs om en förÀlder eller annan vuxen reser med barn under 18 Är. VÀnligen ta kontakt med Brasiliens ambassad för intyg. För mer information hÀnvisar vi till Brasiliens ambassad pÄ telefon 08-545 163 00.

För svenska medborgare med födelseort utanför Sverige kan andra regler gÀlla. Observera Àven att du kan bli nekad inresa med provisoriskt/skadat pass och att visum kan krÀvas vid mellanlandningar. VÀnligen kontakta ambassaden/konsulatet för mer information. Ving ansvarar ej för felaktiga handlingar som kan leda till nekad inresa i Brasilien.

Resor till Brasilien

Rio de Janeiro
En resa till Rio de Janeiro lockar med stekande sol, hektiska sambarytmer, sena kvÀllar och en fullkomligt passionerad livsstil. VÀlkommen till Brasilien!
Buzios
PÄ en resa till Buzios vÀntar en halvö i Atlanten, omgiven av strÀnder och vacker natur, med shopping och nöjen pÄ bekvÀmt avstÄnd. Kombinera gÀrna med nÄgra dagar i Rio de Janeiro.

Mer om Rio de Janeiro

Mer om BĂșzios

SÖK DIN RESA TILL Brasilien