Hotell (23)

Resor till Sydamerika

En resa till Sydamerika uppfyller alla förvÀntningar och drömmar, vad du Àn förvÀntar dig eller drömmer om. Det Àr lÀtt att förstÄ varför sÄ mÄnga förÀlskar sig i den exotiska kontinenten.

Vackra strÀnder, vidunderlig natur, intressant historia, fascinerande kultur och en mat- och vintradition som slÄr det mesta vÀntar dig inför en resa till Sydamerika.

Vings resor till Sydamerika

NÀr du bokar en resa till Sydamerika med Ving vÀljer du sjÀlv vilka dagar du vill resa och hur lÀnge du vill vara borta. Boka endast flyg, hotellnÀtter eller sÀtt ihop en egen paketresa med boende pÄ ett eller flera resmÄl. Ving erbjuder resor till en lÄng rad hotell, sÄvÀl enklare som lyxhotell med fem vÄgor.

SevÀrdheter i Sydamerika

Det finns mycket att se under en resa till Sydamerika. Förutom Amazonas enorma regnskog finns hÀr mycket spÀnnande inom kulturen att ta del av. I Sydamerika kan du besöka vÀrldsberömda platser som Inkastaden Machu Picchu, PÄskön och kristusstatyn Cristo Redentor i Rio de Janeiro som blivit en symbol över staden. Nattlivet i Rio de Janeiro Àr för övrigt en sevÀrdhet i sig som mÄste upplevas pÄ plats. Vid den vÀrldsberömda stranden i Copacabana Àr nöjeslivet hett och pulserande, och pÄgÄr lÄngt in pÄ nÀtterna. Karnevalen i Rio Àr dessutom en av vÀrldens mest kÀnda festivaler och gÄr av stapeln innan pÄskfastan varje Är.

Hitta ditt hotell

Resor till Sydamerika

Nyhet!
Brasilien
Med Ving kan du resa till Brasilien nÀr du vill och vara borta sÄ lÀnge du vill.