Hotell (19)

Resor till Sydamerika

En resa till Sydamerika uppfyller alla förväntningar och drömmar, vad du än förväntar dig eller drömmer om. Det är lätt att förstå varför så många förälskar sig i den exotiska kontinenten.
Vackra stränder, vidunderlig natur, intressant historia, fascinerande kultur och en mat- och vintradition som slår det mesta väntar dig inför en resa till Sydamerika.

Vings resor till Sydamerika

När du bokar en resa till Sydamerika med Ving väljer du själv vilka dagar du vill resa och hur länge du vill vara borta. Boka endast flyg, hotellnätter eller sätt ihop en egen paketresa med boende på ett eller flera resmål. Ving erbjuder resor till en lång rad hotell, såväl enklare som lyxhotell med fem vågor.

Sevärdheter i Sydamerika

Det finns mycket att se under en resa till Sydamerika. Förutom Amazonas enorma regnskog finns här mycket spännande inom kulturen att ta del av. I Sydamerika kan du besöka världsberömda platser som Inkastaden Machu Picchu, Påskön och kristusstatyn Cristo Redentor i Rio de Janeiro som blivit en symbol över staden. Nattlivet i Rio de Janeiro är för övrigt en sevärdhet i sig som måste upplevas på plats. Vid den världsberömda stranden i Copacabana är nöjeslivet hett och pulserande, och pågår långt in på nätterna. Karnevalen i Rio är dessutom en av världens mest kända festivaler och går av stapeln innan påskfastan varje år.
Hitta ditt hotell

Resor till Sydamerika

Brasilien
Med Ving kan du resa till Brasilien när du vill och vara borta så länge du vill.