Bläddrare-topp-S14-mykonos
Bläddrare-topp-S14-kroatien
Bläddrare-topp-S14-lesbos
Bläddrare-topp-S14-mallorca
Bläddrare-topp-S14-ibiza
Bläddrare-topp-S14-turkiet

Vings sommar 2014

Sommaren börjar lida mot sitt slut för den här gången. Men kring medelhavet håller värmen i sig ett bra tag till! Vi har fortfarande resor kvar till resmål där du kan förlänga sommaren lite extra. Men vänta inte för länge med att boka, säkra din sensommarresa redan idag, innan de sista platserna går åt.


Semester där allt ingår

Hotell med All Inclusive
Hotell med All Inclusive

Skoj för stora som små

Hotell med vattenland
Hotell med vattenland

Solsäkert i höst

Billiga höstresor
Billiga höstresor
Vilket hotell passar dig?
Sunprime – Skräddarsytt för dig som reser utan barn
Family Garden – Noggrant utvalda familjehotell
Sunwing Family Resorts – Vings eget familjeparadis
Bokningsbara resor sommaren 2014

Mykonos - Nyhet!

Välj bland sex olika resmål och hotell för alla smaker, allt från enklare lägenhetshotell till yttersta lyx. Du kan dessutom kombinera en vecka på Mykonos med en vecka på Syros.

Ibiza - Nyhet!

Nu återkommer Mallorcas grannö Ibiza som ett resmål även för familjen. Vårt Family Garden i Figueral har inte bara Lollo & Bernie utan ligger också intill en av Ibizas bästa stränder.

Lesbos

Lesbos - Nyhet!

På gröna Lesbos får du en annorlunda Greklandupplevelse. Här står både miljön, maten och naturen i en klass för sig. I år flyger vi från Stockholm!

Mallorca

Mallorca

Ving erbjuder fler resmål och fler hotellalternativ på Mallorca än någon annan svensk researrangör. När det gäller hotell kan du välja mellan massor av hotell för alla smaker.

Turkiet

Turkiet

Side, Alanya, Antalya, Bodrum eller Marmaris? Vi har resor till en rad olika resmål i Turkiet, där vi bl.a. erbjuder två familjevänliga Sunwing Family Resorts och tre Sunprime Hotels för vuxna.

Cypern

Välkommen till Cypern! Hos Ving kan du välja mellan Sunprime Resorts om du reser utan barn, eller Sunwing Resort och Family Garden när du reser med hela familjen.

Kreta

Mångfacetterade Kreta har varit en favorit för Vinggäster i många år. Inte minst tack vare vårt familjeparadis Sunwing Resort & Spa Makrigialos, med sin oslagbara utsikt över Medelhavet.

Rhodos

Rhodos

Rhodos är den största och grönaste av Tolvöarna och sedan länge en av Greklands mest älskade semesteröar. Rhodos är också den perfekta sol-och badön, med långa stränder...

Kos

Kos

Populära Kos ligger utanför en bukt på det turkiska fastlandet. Det är en behändig liten ö med flera fina stränder runt hela ön, och många av dem är långgrunda med sandbotten.

Parga

Parga

Parga är ett av våra mest omtyckta grekiska resmål. Resenärernas egna tips här på Ving.se är fulla av nöjda och glada kommentarer...

Skiathos

Skiathos

Skiathos är en av Greklands mest kompletta semesteröar. Här finns allt man kan önska sig och lite till av sol och bad, restauranger, aktiviteter, nöjen, shopping, sevärdheter...

Kroatien

Boka resan till Kroatien hos Ving. Välj mellan fyra olika resmål, vart och ett med sin charm. Nu kan du också välja mellan fem olika avreseflygplatser i Sverige.

Gran Canaria

Gran Canaria

När du reser med Ving till Gran Canaria kan du räkna med marknadens största utbud, både vad gäller resmål och hotell.

Teneriffa

Teneriffa

Många anser att Teneriffa är Kanarieöarnas grönaste och vackraste ö. Säkert är att ön erbjuder det mesta man kan önska – sol & bad, höga berg, spännande aktiviteter...

Phuket, Thailand

Phuket

Phuket är knappt fem mil lång och två mil bred, ändå är den Thailands största och populäraste semesterö. Ving har mycket att välja på, för alla typer av resenärer.

Hurghada, Egypten

Hurghada, Egypten

Hurghada är en riktig oas för oss nordbor. Sevärdheterna och badvattnet håller hög klass, liksom golf- och dykmöjligheterna.

Sorrento

Sorrento

Sorrento är en lika klassisk som älskad semesterort. En syditaliensk pärla nära några av Italiens mest berömda sevärdheter...

Malta

Malta

Malta är resmålet för dig som vill ha ut så mycket som möjligt av semestern. På en relativt liten yta komprimeras tusentals år av historia, medeltida arkitektur, bra shopping, häftigt nöjesliv och Medelhavets klaraste dykvatten...

Costa del sol

Costa del sol

Costa del Sol är en omkring 20 mil lång sandstrand i regionen Andalusien. Hit har vi nordbor flytt kylan och mörkret under vintern i snart 40 års tid...

Franska Rivieran

Franska Rivieran

Franska Rivieran har alltid haft en stark dragningskraft. Och det är inte så konstigt. Här finns vackra stränder, ett stort shoppingutbud och ett rikt kulturliv.

Estoril/Cascais

Estoril/Cascais

Den portugisiska rivieran bjuder på en spännande blandning av jetsetlivet i Estoril och stillheten i fiskebyn Cascais.

Sicilien

Sicilien

Sicilien är Italien när det är som allra bäst. Medelhavets största ö erbjuder allt från sol och bad till historiska sevärdheter. Och alldeles, alldeles underbar mat.

Costa Blanca

Costa Blanca

Costa Blanca, den vita kusten, har något för alla. Oavsett om du är ute efter sol och bad, nöjen, shopping eller upplevelser.

Dubrovnik

Dubrovnik

Adriatiska havets pärla står redo att välkomna gäster till sin medeltida ringmur, sitt kristallklara hav och sina gränder och torg, fyllda av caféer och restauranger.