Sommarresor 2015

Sommarresor för alla smaker

Vings värld består av så mycket mer än bara charter. Visst har vi resor till Mallorca, men vi tar dig lika gärna på en kryssning eller cityweekend. 4 dagar? 1 vecka? 11 dagar? Hos oss finns alla möjligheter, du bestämmer. Men vi kommer gärna med förslag. Som till exempel sommarens nyhet: den grekiska pärlan Thassos. Eller kanske något av våra nya vuxenhotell: Sunprime Monsuau på Mallorca och Sunprime C-Lounge i Turkiet. Trevlig sommar!

Se sommarens alla resmål


Bokningsbara resor sommaren 2015

Thassos - Nyhet!

På lugna och stillsamma Thassos finns det mesta man kan önska sig av en lyckad semester. Grönskande natur, kristallklart vatten och några av Egeiska havets bästa sandstränder.

Santorini - Nyhet!

Santorini är en av Greklands mest spektakulära öar, med dramatiska vyer, fina stränder och mängder av vackra byar med de typiskt vitkalkade husen.

Kreta

Mångfacetterade Kreta har varit en favorit för Vinggäster i många år. Inte minst tack vare vårt familjeparadis Sunwing Makrigialos, med sin oslagbara utsikt över Medelhavet. Nyhet! Nu kan du även resa med valfri reslängd till Kreta.

Kos

Kos

Populära Kos ligger utanför en bukt på det turkiska fastlandet. Det är en behändig liten ö med flera fina stränder runt hela ön, och många av dem är långgrunda med sandbotten.

Rhodos

Rhodos

Rhodos är den största och grönaste av Tolvöarna och sedan länge en av Greklands mest älskade semesteröar. Nyhet! Nu kan du även resa med valfri reslängd till Rhodos.

Skiathos

Skiathos

Skiathos är en av Greklands mest kompletta semesteröar. Här finns allt man kan önska sig och lite till av sol och bad, restauranger, aktiviteter, nöjen, shopping, sevärdheter.

Korfu

Korfu - Nyhet!

Korfu är ett utmärkt val för dig som vill ha en sol- och badsemester av hög klass. Här finns också mängder av sevärdheter, vacker natur, charmiga Korfu stad och små byar dit turismen ännu inte hittat.

Mallorca

Mallorca

Ving erbjuder fler resmål och fler hotellalternativ på Mallorca än någon annan svensk researrangör. Nyhet! Nu kan du även resa med valfri reslängd till Mallorca.

Ibiza

Mallorcas grannö Ibiza är ett härligt resmål även för familjen. Vårt Family Garden i Figueral ligger intill en av Ibizas bästa stränder. Dessutom kan vi erbjuda resor till mysiga grannön Formentera.

Amalfikusten

Amalfikusten

Amalfikusten är en av världens absolut vackraste kuststräckor med sitt överflöd av storslagna vyer. Här ligger små romantiska städer som Capri, Positano, och Sorrento, alla med sin egen speciella prägel.

Costa Blanca

Costa Blanca

Costa Blanca, den vita kusten, har något för alla. Oavsett om du är ute efter sol och bad, nöjen, shopping eller upplevelser.

Costa del Sol

Costa del Sol

Costa del Sol är en omkring 20 mil lång sandstrand i regionen Andalusien. Här njuter du av golf, god mat, sevärdheter och strandliv.

Franska Rivieran

Franska Rivieran

Franska Rivieran har alltid haft en stark dragningskraft. Och det är inte så konstigt. Här finns vackra stränder, ett stort shoppingutbud och ett rikt kulturliv.

Malta

Malta

Malta är resmålet för dig som vill ha ut så mycket som möjligt av semestern. På en relativt liten yta komprimera historia, medeltida arkitektur, bra shopping, häftigt nöjesliv och Medelhavets klaraste dykvatten.

Sicilien

Sicilien

Sicilien är Italien när det är som allra bäst. Medelhavets största ö erbjuder allt från sol och bad till historiska sevärdheter. Och alldeles, alldeles underbar mat.

Sardinien

Sardinien - Nyhet!

Sardinien är vacker natur, fantastisk mat och stränder som hör till de absolut bästa kring Medelhavet. Kort och gott: det finns mycket att upptäcka på denna italienska pärla!

Cypern

Välkommen till Cypern! Hos Ving kan du välja mellan Sunprime Resorts om du reser utan barn, eller Sunwing Resort och Family Garden när du reser med hela familjen. Nyhet! Nu kan du även resa med valfri reslängd till Cypern.

Kroatien

Boka resan till Kroatien hos Ving. Välj mellan fyra olika resmål, vart och ett med sin charm. Nu kan du också välja mellan åtta olika avreseflygplatser i Sverige.

Turkiet

Turkiet

Side, Alanya, Antalya, Bodrum eller Marmaris? Vi har resor till en rad olika resmål i Turkiet, där vi bl.a. erbjuder två familjevänliga Sunwing Family Resorts och fem Sunprime Hotels för vuxna.

Algarve

Algarve - Nyhet!

Välkommen till Algarvekustens härliga stränder, rika historia och Europas kanske bästa golf. Välj mellan tre populära resmål: Vilamoura, Albufeira och Praia da Rocha.

Bulgarien

Bulgarien

Det är lätt att förstå varför allt fler väljer att semestra i Bulgarien. Restiden är kort, sommarklimatet är detsamma som i Medelhavsländerna och prisnivån är mycket låg.

Estoril/Cascais

Estoril/Cascais

Den portugisiska rivieran bjuder på en spännande blandning av jetsetlivet i Estoril och stillheten i fiskebyn Cascais.

Florida

I "The Sunshine State" är klimatet en dröm och stränderna milslånga, vita och palmklädda. Här hittar du också ett glamouröst nöjesliv, över 800 golfbanor och shopping i världsklass.

Kanarieöarna

Kanarieöarna

Kanarieöarnas vackra öar har länge lockat turister med ett solsäkert klimat och många härliga stränder. Vilken är din favorit?

Maldiverna

Maldiverna är ett riktigt semesterparadis, med kritvita sandstränder och kristallklart vatten. Här finns den bästa underhållningen under vattenytan.

Mauritius

Mauritius är en av Indiska Oceanens mest exklusiva och fascinerande semesteröar. Här breder sandstränderna ut sig, solvarma, mjuka och bländande vita, runt i stort sett hela ön.

City- och weekendresor

Välj bland över 30 fantastiska resmål. Vill du vara borta längre än en weekend? När du bokar din resa med oss bestämmer du själv när du vill resa och hur länge du ska vara borta.

Kryssningar

Ving samarbetar med två stora rederier – Royal Caribbean International och Celebrity Cruises. Tillsammans kan vi erbjuda mycket prisvärda paket och flera olika rutter i Medelhavet.