Sommarresor 2015

Vings sommarresor 2015

Nu har vi öppnat försäljningen av våra mest populära hotell för sommaren 2015. Passa på att boka nu för att vara säker på att få plats på ditt favorithotell. Och har du särskilda önskemål på rummet – poolaccess, egen takterrass eller kanske jacuzzi – så gäller det att vara snabb. Dessa rum är extremt populära och brukar bokas snabbt.


Full frihet!

Köp till vår av- och omboknings- försäkring så får du:

  • Fria ombokningar
  • Bo-kvar-garanti
  • Prisgaranti Plus
  • Återbetalning vid uppsägning
  • Återbetalning vid sjukdom


Familjehotell
Träffa Lollo & Bernie!

Barnens kramgoa favoriter Lollo & Bernie har packat resväskorna igen. Nästa sommar dyker de bland annat upp på Sunwing på Mallorca – och på massor av andra hotell.

Sunwing Alcudia Beach
Fler hotell med Lollo & Bernie

Bokningsbara resor sommaren 2015

Thassos - Nyhet!

På lugna och stillsamma Thassos finns det mesta man kan önska sig av en lyckad semester. Grönskande natur, kristallklart vatten och några av Egeiska havets bästa sandstränder.

Grekland

Den grekiska övärlden erbjuder allt från stora öar som Kreta och Rhodos till små pärlor med perfekta badvikar och klart vatten.

Ibiza

Mallorcas grannö Ibiza är ett härligt resmål även för familjen. Vårt Family Garden i Figueral har inte bara Lollo & Bernie utan ligger också intill en av Ibizas bästa stränder.

Lesbos

Lesbos

På gröna Lesbos får du en annorlunda Greklandupplevelse. Här står både miljön, maten och naturen i en klass för sig. I år flyger vi från Stockholm och Köpenhamn.

Mallorca

Mallorca

Ving erbjuder fler resmål och fler hotellalternativ på Mallorca än någon annan svensk researrangör. När det gäller hotell kan du välja mellan massor av hotell för alla smaker.

Turkiet

Turkiet

Side, Alanya, Antalya, Bodrum eller Marmaris? Vi har resor till en rad olika resmål i Turkiet, där vi bl.a. erbjuder två familjevänliga Sunwing Family Resorts och tre Sunprime Hotels för vuxna.

Cypern

Välkommen till Cypern! Hos Ving kan du välja mellan Sunprime Resorts om du reser utan barn, eller Sunwing Resort och Family Garden när du reser med hela familjen.

Kreta

Mångfacetterade Kreta har varit en favorit för Vinggäster i många år. Inte minst tack vare vårt familjeparadis Sunwing Resort & Spa Makrigialos, med sin oslagbara utsikt över Medelhavet.

Rhodos

Rhodos

Rhodos är den största och grönaste av Tolvöarna och sedan länge en av Greklands mest älskade semesteröar. Rhodos är också den perfekta sol-och badön, med långa stränder...

Kos

Kos

Populära Kos ligger utanför en bukt på det turkiska fastlandet. Det är en behändig liten ö med flera fina stränder runt hela ön, och många av dem är långgrunda med sandbotten.

Skiathos

Skiathos

Skiathos är en av Greklands mest kompletta semesteröar. Här finns allt man kan önska sig och lite till av sol och bad, restauranger, aktiviteter, nöjen, shopping, sevärdheter...

Kroatien

Boka resan till Kroatien hos Ving. Välj mellan fyra olika resmål, vart och ett med sin charm. Nu kan du också välja mellan åtta olika avreseflygplatser i Sverige.

Gran Canaria

Gran Canaria

När du reser med Ving till Gran Canaria kan du räkna med marknadens största utbud, både vad gäller resmål och hotell.

Teneriffa

Teneriffa

Många anser att Teneriffa är Kanarieöarnas grönaste och vackraste ö. Säkert är att ön erbjuder det mesta man kan önska – sol & bad, höga berg, spännande aktiviteter...

Bulgarien

Bulgarien

Det är lätt att förstå varför allt fler väljer att semestra i Bulgarien. Restiden är kort, sommarklimatet är detsamma som i Medelhavsländerna och prisnivån är mycket låg.