Kreta
Stranden i Platanias

Kreta, Grekland

Att resa till Kreta har varit en favorit för Vinggäster i många år. Inte minst tack vare vårt familjeparadis Sunwing Makrigialos Beach, med sin oslagbara utsikt över Medelhavet. Självklart har vi även hotell för dig som reser utan barn, som vårt skräddarsydda Sunprime Platanias Beach, i populära Platanias på Chaniakusten. Hotellet saknar inga bekvämligheter och ligger precis som Sunwing Makrigialos Beach direkt vid stranden. Reser du med familjen kan du också bo på vårt fina Family Garden-hotell Avra Imperial Beach Resort & Spa i Kolimbari.

Nu kan du också boka reguljärflyg till de flesta av våra resmål på Kreta. Då väljer du själv när du ska resa och hur länge du ska vara borta. Samtidigt kan du välja bland flera av våra bästa hotell och följa med på våra utflykter. Du har dessutom tillgång till all vår service. Kort sagt en möjlighet att skräddarsy din resa!

På Kreta upphör blandningen mellan ljuvlig semesterö och historiska omgivningar aldrig att fascinera. Den svala vinden från norr friskar upp även de hetaste sommardagarna och stränderna gör ingen besviken. Kreta är ett resmål som gjort för att upptäcka med hyrbil. När du reser med Ving får du alltid din hyrbil till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Varför inte inleda sommarlovet med en charterresa till Kreta?

  • Antal resmål:  13
  • Antal hotell:  130

Snabbguide till våra resmål på Kreta

Shopping & restauranger
Barnvänligt
Lugnt & avskilt
Transfer
Rethymnon
4
2
2
90 min
Hersonissos
4
2
2
30 min
Aghios Nikolaos
3
3
3
90 min
Makrigialos
2
5
4
135 min
Chania stad
4
1
2
30 min
Daratso
1
3
3
30 min
Agia Marina
3
4
2
35 min
Platanias
3
3
2
40 min
Maleme
2
3
4
50 min
Kolimbari
2
4
4
50 min
Gerani
2
2
4
50 min
Ierapetra
2
3
4
120 min

Tabellen visar värden i skala 1-5, där 1 är = "i liten utsträckning"
och 5 är = "i hög utsträckning".

Tips - kombinera flera resmål på Kreta - läs mer!

Våra resmål i Kreta