Vings presentkort

Ge bort en resa i julklapp

Lägg en uppskattad reseupplevelse under julgranen i år. Presenten blir ett härligt minne för livet och gör samtidigt julklappsinköpen så mycket lättare för dig. Just nu får du dessutom köpa Vings presentkort med 10 % rabatt. Mer resa för pengarna!

Du kan köpa presentkort med 10 % rabatt via formuläret nedan, från tisdag 24 november till måndag 28 december. Rabatten gäller endast beställning av presentkort via e-post och SMS.

Maxbeloppet för presentkort per kund är 5.000:- (fördelat på ett eller flera presentkort). Presentkortet gäller som betalningsmedel på resor bokade från 24 november 2015, med avresa tidigast 1 januari 2016 . Presentkortet kan lösas in med ett maxvärde på 5.000:- per person och resa.

Beställ presentkort här

Köp ett presentkort

Beställ ett presentkort och fyll det sedan med valfritt belopp.


Ladda presentkort

När du fått presentkortet hemskickat kan du fylla på det här. Du väljer själv vilket belopp du vill ladda kortet med, från 100 till 25 000 kronor. Kortet kan laddas en gång.

Kolla saldo

Har du ett presentkort, men är osäker på hur mycket pengar det är laddat med? Här kan du kolla aktuellt saldo på kortet!


Frågor och svar

Hur köper jag?
Du kan välja mellan tre olika sorters resepresentkort. Vill du ha ett fysiskt presentkort beställer du ett plastkort, som du sedan laddar via nätet. Du kan även hämta och ladda plastkortet i vår butik i Stockholm. Vill du köpa ett presentkort som går att använda direkt kan du köpa ett digitalt presentkort via e-post eller SMS.

Hur kan jag betala vid köp av presentkort på Ving.se?
Du betalar tryggt och säkert genom att göra en direktbetalning från Swedbank, Nordea, SEB eller Handelsbanken.

Hur länge gäller presentkortet?
Presentkortet är giltigt i tre år. Du kan kontrollera giltighetstiden på presentkortet genom att göra en saldokontroll på www.ving.se/presentkort.

Fler frågor och svar Dölj Hur vet jag hur mycket pengar jag har kvar på presentkortet?
Du kan kontrollera ditt saldo på www.ving.se/presentkort.

Vad är maxbeloppet för ett presentkort vid köp i butik?
Maxbeloppet vid köp av plastkort i butik är 5 000 kr.

Vad är maxbeloppet för ett presentkort vid köp på Ving.se?
Maxbeloppet för ett plastkort är 25 000 kr och för e-post/SMS 10 000 kr.

Vad händer om jag råkar skriva fel telefonnummer eller mejladress när jag beställer och betalar ett presentkort på Ving.se?
Av säkerhetsskäl kan vi inte ändra uppgifterna. Vi kan dock betala tillbaka pengarna till det kort eller konto som användes vid betalningen och du kan då göra om köpet enligt önskemål.

Vad händer om jag råkar radera ett presentkort i form av mejl eller sms?
Om du har noterat presentkortsnumret samt säkerhetskoden kan du kontakta oss så gör vi ett återutskick till samma mottagare.

Vad händer om jag tappar bort mitt presentkort (plast)?
Borttappade presentkort ersätts inte.

Kan jag ladda ett presentkort flera gånger?
Nej, våra presentkort kan bara laddas en gång.

Kan jag lämna tillbaka ett presentkort och få pengar tillbaka?
Nej, ett presentkort kan inte lösas in mot kontanter.

Kan jag förlänga giltighetstiden på mitt presentkort?
Nej, ett presentkort kan inte förlängas.

Var gäller presentkortet?
Presentkortet kan helt eller delvis användas som betalningsmedel i Vings butik i Stockholm eller på Ving.se. Presentkortet kan även användas för betalning i Globetrotters butik i Stockholm eller på Globetrotter.se. Presentkortet kan för närvarande inte användas som betalningsmedel på flyget eller på våra destinationer.

Hur betalar jag med ett presentkort?
Ett presentkort har en unik 16-siffrig kod samt en femsiffrig säkerhetskod som anges vid betalning. För presentkort i form av SMS anges istället telefonnumret tillsammans med den femsiffriga säkerhetskoden. På plastkort skrapas säkerhetskoden fram på baksidan av kortet.

Om jag har betalat med ett presentkort och avbokar resan, eller om resan blir cancellerad av någon anledning, får jag pengar tillbaka då?
Om du har betalat resan med ett presentkort så får du eventuell återbetalning i form av ett nytt presentkort.

Viktigt att veta

Begagnade presentkort – undvik bedragare
Var försiktig vid köp av begagnade Ving-presentkort. Innan du köper ett Ving-presentkort i andra hand, t.ex. på Blocket.se, fråga alltid efter presentkortets serienummer. Kontakta sedan Vings försäljning på ordinarie öppettider, tel 0771-995 995, så kan vi kontrollera att presentkortet är äkta och fortfarande giltigt.

Betala med presentkort
Presentkortet kan användas som betalningsmedel i Vings butik i Stockholm eller på Ving.se. Ett fysiskt presentkort (plastkort) har inget värde förrän det har aktiverats på Ving.se/presentkort eller i Vings butik i Stockholm. Presentkortet är giltigt i 3 år från aktiveringsdagen. Du behöver inte använda hela beloppet på en gång. Kvarvarande belopp ligger kvar på presentkortet och saldot kan kontrolleras på Ving.se/presentkort. Ving Sverige AB ansvarar inte för stulet eller borttappat presentkort. Presentkortet kan ej lösas in mot kontanter eller förlängas.

Obs!

Sedan maj 2014 har vi en ny sorts presentkort på Ving. De nya presentkorten kan köpas som plastkort eller i form av e-post eller SMS. All information på denna sida gäller de nya korten. Har du frågor om våra gamla presentkort (värdecheckar i pappersform), var vänlig och kontakta oss.