PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Kroatien

Kroatien

Kroatien

Ving erbjuder det mesta och bästa av Kroatien. Välj bland över ett dussin olika resmål i både södra och norra Kroatien, vart och ett med sin charm. Missa inte Dubrovnik, en vacker stad med mycket historia.

Sommarens stora nyhet i Kroatien är Supetar, en vacker liten by på ön Brac, under en timme med färja från Split. Här bor du på ett familjevänligt hotell, med All Inclusive om du vill. Stranden ligger alldeles nedanför hotellet, och du kan välja om du vill bo i rum eller lägenhet.

Ving erbjuder flera resmål i Kroatien. Flera av dem ligger i Dalmatien nära den vackra gamla staden Split. Du kan också flyga direkt till något av våra resmål längre söderut, som till exempel Dubrovnik. Du kan välja att bo ute på öarna eller på fastlandet, eller kombinera dem med en vecka på varje. Här kan du boka både små familjedrivna hotell eller större och lyxigare anläggningar. Med Ving kan du välja mellan ett halvdussin olika avreseflygplatser i Sverige. Ving erbjuder också fyra resmål i Istrien i nordvästra Kroatien: Opatija, Porec, Vrsar och Rovinj.

  • Valuta: Kuna (HRK)
  • Antal resmål:  17
  • Antal hotell:  102

Våra resmål i Kroatien