PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Negril

Jamaica

Jamaica

Ving erbjuder charter till Jamaica, ön som med sina kritvita stränder, sitt tropiska klimat och sina gästvänliga invånare har blivit själva sinnebilden av Karibien. Gröna och kuperade Jamaica är utan tvekan en av Karibiens absolut vackraste öar. Här får du en härlig sol- och badsemester, till tonerna av reggae och med en avslappnad atmosfär som snabbt smittar av sig.

Läs mer om Jamaica Dölj text

Ving erbjuder paketresor till fyra av öns populäraste resmål: Montego Bay, Negril, Runaway Bay och Lucea. När du reser med Ving bor du praktiskt taget på stranden och kan följa med på guidade utflykter till öns främsta sevärdheter. Reser du med barn rekommenderar vi vårt Family Garden-hotell Gran Bahía Principe Jamaica i Runaway Bay. Vårt fjärde resmål på Jamaica, den lilla staden Lucea, ligger mittemellan Negril och Montego Bay. Här njuter du av en avkopplande semester på ett fint hotell med ett stort utbud, precis vid stranden.

Från Stockholm går flyget till Jamaica non stop, utan mellanlandningar. Eftersom avresorna sker på lördagar och du kommer hem på en söndag, slipper du dessutom ta ut extra semesterdagar för själva resan. Till Jamaica flyger du med Vings flygbolag Thomas Cook Airlines Scandinavia och vår omtyckta skandinaviska besättning.

Upplev Jamaica på Vings rundresa
Vings rundresa på Jamaica är ett perfekt sätt att uppleva så mycket som möjligt av Jamaica under din semester. Rundresan tar dig till alla öns största sevärdheter som Ocho Rios, Dunn's River Fall, Bob Marleys hus och studio, Rick's Cafe och Seven Mile Beach - en av världens finaste stränder. Vi hinner dessutom med en färd på Rio Grande och besöker en kaffefabrik och ett romdestilleri. Bland mycket annat. Efter en veckas rundresa väntar en vecka med sol, bad och avkoppling på valfritt resmål på Jamaica.

När är det bäst väder på Jamaica?
Jamaica har ett tropiskt klimat, med jämn temperatur i både havet och luften året runt. Klimatet på Vings resmål; Montego Bay, Negril, Runaway Bay och Lucea är detsamma. Medeltemperaturen dagtid ligger runt 30 grader året om, och nattemperaturen runt 23 grader. Vattnet håller minst 27 grader i snitt. Under högsäsongen -december, januari, februari och mars- är det torrt, varmt och soligt. I april är vädret fortfarande torrt och varmt, sedan börjar lågsäsongen i maj. Då förekommer mer regn och blåst, och från juni till november sträcker sig normalt orkansäsongen.

  • Valuta: Jamaicanska dollar (JMD)
  • Säsong: November/december-mars
  • Antal resmål:  5
  • Antal hotell:  29