Dubai
Atlantis The Palm

Dubai, Förenade Arabemiraten

Välkommen till sol, värme och salta bad - mitt i vintern. Dubai blandar solig lyx med exotism.

Läs mer om Dubai Dölj text

I Dubai får du en lugn och trygg semester, med nästan garanterad sol. Väljer du att resa hit med Ving kan du också välja mellan fem olika resmål: Deira, Bur Dubai, Downtown Dubai, Jumeirah Beach och Jebel Ali. I Jumeirah Beach bor du lyxigt och femstjärnigt och hotellen kostar mer än stadshotellen. Längtar du efter strandliv är det enklast att åka till de allmänna stränderna längs Jumeirah Beach. I Downtown Dubai finns också världens högsta byggnad, Burj Kalifa, och världens största shoppingcentrum. Mitt i allt det hypermoderna hittar du också ställen som för tankarna till tusen och en natt, inte minst om du följer med på ett ökensafari.

Weekend eller en vecka?
Ving erbjuder flexibla reslängder till Dubai, med flera av de största flygbolagen från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn. Med tanke på att det inte är mer än sju timmars resa kan du mycket väl åka hit för en långweekend på fyra nätter för att njuta av sol, bad, shopping och nattliv. Åker du hit en vecka hinner du uppleva ännu mer.

  • Antal resmål:  5
  • Antal hotell:  27
Emirates

Dubai med Emirates

Flyg från Arlanda och Kastrup direkt till Dubai med Emirates, ett av världens bästa flygbolag. Med Emirates ingår 30 kg bagage, mat och dryck ombord samt prisbelönat underhållningssystem. Allt för en skön flygresa till din semester.

Resmål med Emirates
2 x drömresmål

2 x drömresmål

Varför inte kombinera shopping i Dubai med sol & bad på exotiska Maldiverna? Eller några dagar på Mauritius? Boka en kombinationsresa!

Läs om våra kombinationsresor
Atlantis The Palm, Jumeira Beach

Ett hotell du aldrig glömmer

Eget delfinarium. Mellanösterns största vattenpark. 11 restauranger. 8 barer. När du bor på Atlantis The Palm behöver du aldrig lämna hotellet.

Upplev Atlantis The Palm