Vings Kryssningar
Vings Kryssningar

Paket med flyg och hotell Helpension ingår Stränder, öar och storstäder
Paketreselagen gäller Upplev flera resmål under resan Barnvänliga kryssningar

Våra kryssningar

En kryssning är ett perfekt sätt att se världen. Du får uppleva flera resmål under samma resa, utan att behöva släpa runt på resväskan mellan varje stopp. Du får besöka såväl öar och stränder som spännande storstäder. Kort sagt: mycket semester för pengarna.

Nyhet! Nu kan du kryssa i Medelhavet, Karibien och Hawaii med barnvänliga rederiet Norwegian Cruise Line hos oss på Ving. När du kryssar med något av rederiets fartyg står valfrihet och ett stort utbud i fokus. Här finns också en rad spännande hyttkategorier, allt från Studios för dig som kryssar själv till lyxiga HavenSuites.


NYHET! KRYSSNINGAR MED NORWEGIAN CRUISE LINE

På barnvänliga Norwegian Cruise Line står flexibiliteten i fokus – här behöver du inte tänka på fasta middagstider eller klädkoder. Med Ving kan du kryssa med Norwegian Cruise Line i både Medelhavet, Karibien och Hawaii.

KRYSSNINGAR MED ROYAL CARIBBEAN

Royal Caribbean International kan stoltsera med världens största och mest spektakulära fartyg. Ombord på de familjevänliga fartygen är aktiviteterna många och utbudet av restauranger och underhållning stort. Med Ving kan du kryssa med Royal Caribbean i Karibien, Medelhavet och Dubai.

KRYSSNINGAR MED CELEBRITY CRUISES

Celebrity Cruises flotta är en av världens yngsta och ombord på de designinriktade fartygen är utbudet av restauranger och aktiviteter brett. Fartygen passar både vuxna och familjer med lite äldre barn. Med Ving kan du kryssa med Celebrity Cruises i Karibien och Medelhavet.

KRYSSNINGAR MED COSTA CRUISES:

Med Costa Cruises och Ving kan du uppleva de mest sevärda platserna i Medelhavet, men också följa med på spännande kryssningar i Karibien, Dubai och Indiska oceanen.

Priserna kan ändras med kort varsel. Vi reserverar oss för ev. prisförändringar och slutförsäljning. Begränsat antal platser.

Karibien

Vinter / Sommar
Se alla kryssningspaket
»

Medelhavet

Vinter / Sommar
Se alla kryssningspaket
»

Indiska oceanen

Vinter
Se alla kryssningspaket
»

Dubai

Vinter
Se alla kryssningspaket
»

Hawaii

Vinter / Sommar
Se alla kryssningspaket
»

Kuba

Vinter
Se alla kryssningspaket
»

{{contentAttributes.Header}}

{{contentAttributes.Search_SearchButtonLabel}}
Öppna YouTube-video

Se våra kryssningsfilmer!

I samarbete med

Globetrotter