Kanarieöarna

Kanarieöarna

Ving har haft resor med charter till Kanarieöarna sedan 1958. Vi har gott om fina hotell på Gran Canaria, Teneriffa, Fuerteventura, La Gomera och Lanzarote, bland annat våra egna Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels, Ocean Beach Club och Family Garden. Kanarieöarnas vackra öar har länge lockat turister med ett solsäkert klimat och många härliga stränder. Alla har sin egen unika charm, sina specialiteter och lockbeten. Vilken av dem som attraherar mest, lämnar vi till dig att avgöra.

Läs mer om Kanarieöarna Dölj text

När är det bäst väder på Kanarieöarna?
Kanarieöarna har ett milt klimat och begränsad nederbörd. Varmast är det under sommarmånaderna (juni, juli, augusti) med en dagstemperatur som vanligen ligger på 25 grader och en nattemperatur på 20 grader. Svalast är det under vintermånaderna (december, januari, februari) med en dagstemperatur som ligger runt 20 grader och en nattemperatur som sällan kryper under 15 grader. Vattentemperaturen ligger på 18-23 grader året runt.

Glöm inte...

Köp till Vings av- & ombokningsförsäkring när du bokar en charterresa, så har du rätt till fri ombokning fram till 30 dagar före avresan, oavsett anledning.

  • Fria ombokningar
  • Bo-kvar-garanti
  • Prisgaranti Plus
  • Återbetalning vid uppsägning
  • Återbetalning vid sjukdom

Härifrån flyger vi:

Gran Canaria
Stockholm, Göteborg, Köpenhamn, Malmö, Borlänge, Jönköping, Kalmar, Karlstad, Luleå, Norrköping, Sundsvall, Umeå, Växjö, Örebro och Östersund.
Teneriffa
Stockholm, Göteborg, Köpenhamn, Malmö, Kalmar, Karlstad, Norrköping, Växjö och Örebro.
Fuerteventura
Stockholm, Göteborg, Köpenhamn och Malmö.

Sista minuten till Kanarieöarna

Sista minuten till Kanarieöarna

Här hittar du vårt utbud av sista minuten-resor just nu.

Våra sista minuten-resor