Turkiet

Turkiet

Ving har resor till Turkiets mest populära resmål: Istanbul, Antalya, Bodrum och Marmaris.

Väljer du att resa med Ving till Turkiet kan du alltid hitta ett hotell som passar dig. Vi erbjuder bland annat två familjevänliga Sunwing Family Resorts och fem olika Sunprime Hotels om du reser utan barn. Med över 150 hotell att välja bland kan du vara säker på att hitta ett hotell som passar både dig och din plånbok.

Läs mer om Turkiet Dölj text

Bättre flyg med Ving
Ving erbjuder resor från Luleå i norr till Malmö i söder, från sammanlagt 13 olika flygplatser i Sverige. Nu kan du också boka reguljärflyg till de flesta av våra resmål med Ving. Det betyder att du själv kan välja när du ska resa och hur länge du ska vara borta. Samtidigt kan du välja bland flera av våra bästa hotell, du kan följa med på våra utflykter och du har tillgång till vår service. Kort sagt, du kan skräddarsy din resa så den passar dig, från tre dagar och uppåt.

Golf i Turkiet
Turkiet är en av favoriterna när det gäller Vings golfresor. Banorna håller hög klass och när du reser med Ving kan du bo på hotell som har egna banor, där du får mycket förmånliga priser. Dessutom har vi golfvärd och flera prisvärda golfpaket i Turkiets största golfmetropol, Belek.

  • Valuta: Turkisk lira (TRY)
  • Antal resmål:  14
  • Antal hotell:  180
Turkiet för familjer
Turkiet för vuxna

Bäst i Turkiet

Bäst i Turkiet
Hotellens tio-i-topp

All Inclusive i Turkiet

All Inclusive i Turkiet
Hotell där allt ingår

Bada på riktigt

Bada på riktigt
Hotell med vattenland

Våra resmål i Turkiet