PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Turkiet

Turkiet

Turkiet

Väljer du att resa med Ving till Turkiet kan du alltid hitta ett hotell som passar dig. Vi erbjuder bland annat ett familjevänligt Sunwing Family Resorts och fem olika Sunprime Hotels om du reser utan barn. Med över 150 hotell att välja bland kan du vara säker på att hitta ett hotell som passar både dig och din plånbok.

Läs mer om Turkiet Dölj text

Välj ditt Turkiet hos Ving
Ving har resor till Turkiets mest populära resmål: Antalya, Bodrum, Marmaris och Istanbul.

Bättre flyg med Ving
Ving erbjuder resor till Turkiet från Luleå i norr till Malmö i söder, från sammanlagt 8 olika flygplatser i Sverige. Nu kan du också boka reguljärflyg till de flesta av våra resmål med Ving. Det betyder att du själv kan välja när du ska resa och hur länge du ska vara borta. Samtidigt kan du välja bland flera av våra bästa hotell, du kan följa med på våra utflykter och du har tillgång till vår service. Kort sagt, du kan skräddarsy din resa till Turkiet så den passar dig, från tre dagar och uppåt.

Golf i Turkiet
Turkiet är en av favoriterna när det gäller Vings golfresor. Banorna håller hög klass och när du reser med Ving kan du bo på hotell som har egna banor, där du får mycket förmånliga priser. Dessutom har vi golfvärd och flera prisvärda golfpaket i Turkiets största golfmetropol, Belek.

När är det bäst väder i Turkiet?
Turkiet är ett stort land och klimatet varierar mycket beroende på var du befinner dig. I Istanbul är det varmt och fuktigt på sommaren och på vintern kan det falla snö. I Antalya-området, Bodrum-halvön och Marmaris-området råder ett behagligt medelhavsklimat med långa och varma somrar och milda vintrar. Under juni, juli och augusti är det mycket soligt och varmt, ibland över 35 grader. Under vår (april-maj) och höst (september-oktober) är det mer som svensk sommar, med en del moln och temperaturer på ca 20-30 grader. Under vintermånaderna ligger temperaturen runt 15 grader och nederbörden ökar.

  • Valuta: Turkisk lira (TRY)
  • Antal resmål:  13
  • Antal hotell:  166

Våra resmål i Turkiet

Resor till Istanbul


UD avråder tills vidare från ”icke nödvändiga resor till Istanbul". Istanbul utgår därför som resmål från Vings Turkietprogram.