PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Boka hyrbil med Ving
Boka hyrbil med Ving

Boka hyrbil med Ving

Med en hyrbil får du ut mer av din semester. Och genom att boka din hyrbil i förväg så slipper du slösa värdefull tid på resmålet. Med Vings förmånliga hyrbilspaket blir det både enklare och billigare att hyra bil utomlands.

Våra priser inkluderar bland annat fri körsträcka, stöldförsäkring och självriskreducering vid vagnskada (vill du slippa självrisken helt och hållet rekommenderar vi att du tecknar Goudas reseförsäkring). Du väljer själv om du vill hämta bilen direkt på flygplatsen eller vid närmaste hyrbilskontor. Kom bara ihåg att boka din hyrbil senast 7 dagar i förväg.

Just nu får du 200:- rabatt per bokning på hyrbilar med Avis. Rabatten gäller alla hyreslängder och avser perioden 10 januari 2017 - 31 mars 2017, boka senast 28 februari. Gäller endast nybokningar i samband med charterresor till Avis-destinationerna Gran Canaria, Teneriffa, Fuerteventura, Madeira och Mallorca.

Boka

Hyrbil med Avis

Prisexemplen gäller för biltyp A i tre dagar.

Sommar Vinter
Mallorca 900:- 875:-
Gran Canaria 725:- 875:-
Grekland 875:- -
Se fler prisexempel
Bra att veta om Avis hyrbilar

Hyrbilskategorier

Avis logo
Biltyp A
Biltyp A

Typ A är små standardbilar, exempelvis Opel Corsa, Fiat Seiscento, Volkswagen Fox eller liknande.

Biltyp B
Biltyp B

Typ B är lite större och bättre, exempelvis Renault Clio, Volkswagen Polo eller liknande.

Biltyp C
Biltyp C

Typ C har bättre komfort och större motorkraft, exempelvis Renault Megane, Skoda Fabia eller liknande.

Biltyp A
Biltyp D

Typ G (endast Turkiet) har bättre komfort och större motorkraft, exempelvis Ford Focus eller liknande.


Hyrbil när du reser med reguljärflyg (Avis)

Med en hyrbil får du ut mer av din semester. Och genom att boka din hyrbil i förväg så slipper du slösa värdefull tid på resmålet. Med Vings förmånliga hyrbilspaket blir det både enklare och billigare att hyra bil utomlands.
Våra priser inkluderar bland annat fri körsträcka, stöldförsäkring och CDW (självriskreducering vid vagnskada). Du hämtar bilen direkt på flygplatsen. Kom bara ihåg att boka din hyrbil senast 14 dagar i förväg.

Vi erbjuder hyrbilar i USA (Boston, Miami, Fort Myers, Orlando, Fort Lauderdale, New York, Los Angeles, San Francisco och Hawaii) och i Europa - Nice, Malaga, Alicante, Mallorca och Lissabon.
Hyrbilarna bokas på telefon 0771-995 995.

Mer information om olika biltyper Dölj

Här hittar du förklaringar av de förkortningar som finns på din bekräftelse och hyrbilsvoucher.

Biltyp Beskrivning Växellåda Air Condition
M – Mini B – 2 dörrar M – Manuell R – AC
E – Economy C – 2 eller 4 dörrar A – Automat N – Ingen AC
C – Compact D – 4 dörrar    
I – Medelklass V – Van    
S – Standard W – Wagon kombi    
F – Fullsize F – 4x4 Jeep    
P – Premium K – Convertible/
Cabriolet
   
L – Luxury      
X – Special      

För att tolka koderna på din bekräftelse och hyrbilsvoucher läser du förkortningarna från vänster till höger. ECMN är ett exempel på en ekonomibil med 2 eller 4 dörrar och manuell växellåda, utan Air Condition.

Prisexempel:

Hyrbil Florida

Florida, 1 vecka från 1.930:-

Priset inkluderar: Grupp B bil (ex. Chevrolet Cobalt ) inkl. fria mil, 1 tank bensin, LDW (försäkring mot bilskada), PAI (personlig olycksfallsförsäkring), PEP (Försäkring för personliga ägodelar).

Bokas på telefon 0771-995 995.

Hyrbil Malaga

Malaga, 1 vecka från 1.295:-

Priset inkluderar: Grupp B bil (ex. Seat Ibiza ) inkl. fria mil, CDW (försäkring med självrisk mot bilskada), TP (Försäkring mot stöld med självrisk), MLI (Ansvarsförsäkring), Lokala skatter.

Bokas på telefon 0771-995 995.

Hyrbil Nice

Nice, 1 vecka från 1.860:-

Priset inkluderar: Grupp B bil (ex. Opel Corsa ) inkl. fria mil, CDW (försäkring med självrisk mot bilskada), TP (Försäkring mot stöld med självrisk), MLI (Ansvarsförsäkring), Lokala skatter.

Bokas på telefon 0771-995 995.

Bilguider

Bilguide Mallorca

Bilguide, Mallorca

Natursköna Mallorca lämpar sig särskilt bra att utforska med bil. Varför inte besöka medeltidsfästningen i det gamla sjörövartillhållet Capdepera eller ta ett dopp vid den lugna badorten Puerto Pollensa?

Se guide Ladda ner PDF Körguide från flygplats
Bilguide Gran Canaria

Bilguide, Gran Canaria

Gran Canaria är en kontinent i miniatyr, och med hyrbil har du möjlighet att uppleva fyra klimatzoner på en dag. En tur tvärs över ön bjuder på bedårande vackra vyer, och varför inte besöka frukt- och grönsaksmarknaden i San Mateo?

Se guide Ladda ner PDF Körguide från flygplats
Bilguide Teneriffa

Bilguide, Teneriffa

Hyrbil är ett bekvämt sätt att upptäcka mer av Teneriffa. Varför inte besöka Fiskebyn Playa de San Juan, huvudstaden Santa Cruz eller Las Teresitas-stranden i San Andrés, öns enda strand med vit sand?

Se guide Ladda ner PDF Körguide från flygplats
Bilguide Kreta

Bilguide, Kreta

Om du har tillgång till en hyrbil på Kreta kan du se allt det där som de flesta turister aldrig hinner med. Som att njuta av utsikten från de små bergsbyarna Apano, Kato Amygdali och Zenia, eller ta ett dopp i den blå lagunen vid Balos.

Se guide Ladda ner PDF
Bilguide Rhodos

Bilguide, Rhodos

Rhodos har massor att erbjuda, och med en hyrbil får du möjlighet att besöka precis de ställen som intresserar dig, i din egen takt. Kanske besöka vinodlingarna i Embona eller ta ett dopp vid den ensliga stranden Fourni.

Se guide Ladda ner PDF
Fuerteventura

Bilguide, Fuerteventura

Fuerteventura är Kanarieöarnas näst största ö. Och ändå känns den betydligt mer genuin än sina grannöar. Hit kommer färre turister, man bygger färre hotell och trafiken är lugnare.

Ladda ner PDF
Bilguide Cypern

Bilguide, Cypern

Vill du ha friheten att se Cypern i ditt eget tempo och stanna där du själv önskar, kanske finna din egen strand, åka ut i naturen eller besöka små byar långt från stora vägen är hyrbil ett bekvämt alternativ.

Ladda ner PDF
Bilguide Turkiet, Antalya/Alanya

Bilguide, Turkiet, Antalya/Alanya

Hyr bil med Avis och upplev centrala Anatolien. Med en hyrbil har du friheten att själv sätta ihop den tur som passar dig bäst. Här ger vi några förslag på vad centrala Anatolien har att erbjuda.

Ladda ner PDF
Bilguide Turkiet, Dalaman/Marmaris

Bilguide, Turkiet, Dalaman/Marmaris

Marmarisbukten är ett perfekt resmål för utflykter med bil. Längs med kusten väntar mysiga badvikar, stränder och genuina turkiska byar så som Turunç.

Ladda ner PDF
Bilguide Bulgarien

Bilguide, Bulgarien

Från Vings resmål i Bulgarien tar du dig lätt till sevärdheter och flera vackra kuststäder med hyrbil. Om du vill få en paus från sol och bad kan du bege dig till Varna och njuta av shopping, spännande arkitektur och sprudlande caféliv.

Ladda ner PDF
Bilguide Grekland, Parga/Preveza

Bilguide, Grekland, Parga/Preveza

Från Parga har du många spännande utflyktsmål, både på fastlandet och till närliggande öar. Med hyrbil är det aldrig långt till närmaste strand, badvik eller sevärdhet.

Ladda ner PDF
Bilguide Grekland, Lefkas

Bilguide, Grekland, Lefkas

För dig som gillar att upptäcka resmål på egen hand med hyrbil är Lefkas perfekt. Små byar som Athani, Karia och Kalamitsi passar utmärkt att besöka på väg till västkustens stränder, och när du är här bör du också passa på att göra en utflykt till Lefkas stad.

Ladda ner PDF
Bilguide Madeira

Bilguide, Madeira

Madeira är en klassiker med vacker natur, läckra hotell, utmärkt shopping och storslagna vandringsleder. Passa på att hyra en bil så du hinner uppleva allt vad ön har att erbjuda.

Ladda ner PDF

Bokat en charterresa?
Hyr bil här!

1. Logga in på "Min sida"
2. Klicka fram "Min bokning"
3. Klicka på "Boka tillval"

Boka
Undvik onödiga kostnader

Undvik onödiga kostnader

Vår reseförsäkring skyddar inte bara mot oförutsedda händelser på resmålet. Den ersätter även självrisker upp till 10.000:-. På så sätt slipper du teckna självriskreducering när du hyr bil.

Boka reseförsäkring