Hotell (75)

Resor till Ungern

På en resa till Ungern väntar spännande historia, matupplevelser, ruinbarer, vacker arkitektur och ångade kurbad i Ungerns vackra huvudstad Budapest.
En resa till Ungern bjuder på stora kontraster där gammalt möter nytt. Klimatet är behagligt, priserna låga och det finns mycket att se och upptäcka. Landskapet är mjukt och böljande med gröna ängar, vida fält och bulliga kullar. I huvudstaden Budapest blandas köpcentrum, nya storhotell och breda avenyer med pittoreska kullerstensgränder, charmig barockarkitektur och gammeldags varmbadhus.

Vings resor till Ungern

När du bokar din resa till Ungern med Ving styr kosan mot Budapest, en flygresa som inte tar mer än två timmar. Staden delas i två delar av floden Donau, och Ving erbjuder bra hotell i både Buda och Pest. Tack vare Vings flexibla reslängder kan du själv bestämma vilken dag du vill resa och hur länge du vill vara borta.

Formel 1 i Ungern

Du kan även kombinera vistelse i Budapest med ett Formel 1-lopp under din resa till Ungern. I augusti är det dags för Hungary Grand Prix på Hungaroring, banan som ligger i en dal ca 2 mil utanför Budapest. Tack vare banans utformning och de omgivande kullarna går det att se hela loppet från en majoritet av platserna.
Hitta ditt hotell

SÖK DIN RESA TILL Ungern

Resor till Ungern

Fler resmål i Ungern
Budapest
Med Ving reser du när du vill och stannar borta så länge du vill. Välj bland gott om hotell med bra läge i centrala Budapest.

Formel 1-resa till Budapest

termiskt bad i Budapest

Semester i Budapest

Överallt i Budapest hittar du trevliga restauranger, caféer, shoppingmöjligheter och spännande sevärdheter – allt samlat i en stad där varenda byggnad passar i Instagram-flödet. Vår reseexpert Kaci ger dig tips på vad du inte får missa här.

Formel 1 i Budapest

Hungarian Grand Prix

Upplev racing och vackra Budapest under en och samma resa. Boka din Formel 1-resa med Ving till Hungarian Grand Prix.