Boende - boka tillval

Boende - boka tillval


Vill du göra din semester på Sunwing Family Resorts ännu mer bekväm? Vi har gott om smarta tillval och lösningar som underlättar för dig under din vistelse. Våra tillvalspaket bokar du hemifrån, i samband med att du beställer din resa eller på Min sida.

Smart boende för alla familjer


Mousserande vin på rummet

Mousserande vin på rummet

Guldkant på semesterstarten? Förboka en flaska mousserande vin (75cl) som väntar i kylen vid ankomst till rummet. Åldersgräns 18 år.

Välkomstpaket

Välkomstpaket

Vill du få ett extra lyxigt välkomnande? Boka ett välkomstpaket fyllt med godsaker som gör semestern extra lyckad. Paketet väntar på rummet första dagen. Paketet innehåller:

 • Blomma
 • Frukt och snacks
 • Läsk (2x33 cl) och kolsyrat vatten (2x33 cl)
 • Öl (2x33 cl) och vin (75 cl, 37,5 cl i Thailand)

Åldersgräns 18 år. Ett paket per lägenhet.

Välkomstpaket Royal

Välkomstpaket Royal

Vill du unna dig en extra exklusiv semester – boka Välkomstpaket Royal som väntar vid ankomst till rummet.

Paketet innehåller:

 • Blommor
 • Frukt, snacks, fetaost, oliver och mörk choklad
 • Öl (2x33 cl), rött vin (75 cl, 37,5 cl i Thailand), läsk (6x33 cl), juice (2x1l) och kolsyrat vatten (2x33 cl)
 • Daglig påfyllning av vatten (1,5 l/dag)
 • Nespresso maskin inklusive ett startkit (4 kapslar)
 • Kuddmeny
 • Extra städdagar
 • Badrockar för hela familjen, babybadcape för barn under 2 år
 • Strandväska (gåva)

Har du bokat ett Royal rum ingår Välkomstpaket Royal. Paketen finns att boka till på alla Sunwing Family Resorts. Ett paket per lägenhet. Åldersgräns 18 år.

Sulky, barnsäng eller babysitter

Sulky, barnsäng eller babysitter

Vill du slippa ta med dig barnvagn eller barnsäng på semestern? Då kan du förboka enbart babysitter för barn under två år, barnsäng för barn under tre år eller fällbar sulkyvagn med sufflett för barn under fyra år. Begränsat antal.

Baby-paketet

Baby-paketet

Gör din barnsemester extra bekväm!
I Baby-paketet ingår:

Går att boka till barn under tre år. För Happy Baby-gäster ingår Stora Baby-paketet för barn under tre år. Om det är fler barn under tre år som bor i en Happy Baby-lägenhet får övriga barn varsitt Baby-paket. Begränsat antal bokningsbara paket.

Stora Baby-paketet

Stora Baby-paketet

Allt du kan behöva till din bebis under semestern!
I Stora Baby-paketet ingår:

Läs mer Dölj

Går att boka till barn under tre år. Paketet är per barn, så om du har flera barn som behöver ett baby-paket rekommenderar vi dig att beställa ett Stora Baby-paketet till ett barn och sedan Baby-paketet till övriga barn. Bor du i en Happy Baby-lägenhet ingår Stora Baby-paketet för barn under tre år. Om det är fler barn under tre år som bor i en Happy Baby-lägenhet får övriga barn varsitt Baby-paket.

Lollo & Bernie's välkomstpaket

Lollo & Bernie's välkomstpaket

Gör barnen extra glada och boka ett välkomstpaket anpassat för dem. Paketet väntar på rummet första dagen. Lollo & Bernies välkomstpaket innehåller:

 • Juice (4x200 ml)
 • Frukt
 • Kex och snacks
 • Varsin Lollo & Bernie-badrock att låna för barn mellan 2-11 år
 • Gåva från Lollo & Bernie

Gäster boende i Lollo & Bernie Suite får paketet med automatik.
Stannar du och dina barn på hotellet två veckor får barnen rena badrocker efter en vecka. Ett paket per lägenhet.

Lollo & Bernie på besök

Lollo & Bernie på besök

Förboka ett besök av den snälla giraffen Lollo eller hennes kramiga björnkompis Bernie och ge en uppskattad överraskning till de små på semestern! Någon av Lollo eller Bernie knackar på en viss tid som passar dig och bjuder dina barn på lite bus och ensam kramtid. Besöket förbokas hemifrån, minst en vecka före ankomst till hotellet. Tyvärr har Lollo eller Bernie inte möjlighet att besöka alla barn, så boka ditt besök i god tid.

Läs mer här

Behåll rummet

Behåll rummet

Går ditt flyg hem först på kvällen? Vi kan erbjuda dig att göra din hemresedag mer avkopplande. Redan hemifrån kan du försäkra dig om en egen lägenhet fram till 18.00 på avresedagen. Antalet lägenheter är begränsat så se till att beställa lägenheten samtidigt som du bokar din resa. Observera att det inte är säkert att du får samma lägenhet som du bott i under din semester. Behåll rummet finns på Sunwing i Sandy Bay, Alcudia, Cala Bona, Side, Kallithea och Makrigialos. Det finns även Behåll rummet fram till kl.15.00 på alla ovan förutom på Sunwing Kallithea Beach.

Boende skatt på ca 3€ tillkommer och betalas direkt till hotellet om du bor på något utav våra hotell i Grekland.