Bild över London, themsen, london eye i soluppgång/nedgång

London Calling

Inspiration och sevärdheter i London

Upptäck den spännande metropolen London genom våra inspirationsartiklar. Här delar vi med oss av våra bästa tips kring Londons sevärdheter, saker att göra i London, och roliga aktiviteter att uppleva med barn i staden. Utforska nya saker att göra i London och de bästa turistattraktionerna som denna pulserande stad har att erbjuda oavsett om du reser för första eller 100 gången. London har något för alla!

10 favoriter och 5 måsten i London

Saker att göra och sevärdheter du inte får missa i London

5 måsten i London

Det finns mycket att både se och göra i London. Här får du 5 tips på aktiviteter i London som du inte bör missa.

Marikas 10 favoriter i London

Inspireras av vår reseexpert Marikas artikel med tips på hennes topp 10 London-favoriter.

Åk på en weekend till London

London är en perfekt stad att åka till över en weekend, oavsett om du reser med barn eller vill upptäcka staden i vuxet sällskap.

Få ut så mycket som möjligt av en weekend i London

Följ med vår reseexpert Malin på en weekend till London och upplev gömda skatter och underbara utsiktsplatser bortom alla turiststråk. Här finns något att upptäcka runt varje gathörn.

Resa till London med barn

London är en perfekt stad att resa till över en weekend tillsammans med barn. Här finns en mängd magiska och faschinerande sevärdheter och upplevelser att besöka tillsammans.

Ta en weekend till London

Funderar du på ett besök i London? Boka en härlig weekend och maximera din tid utan att använda semesterdagarna.

Magiska trollstavar

Magisk London-weekend med Harry Potter och ABBA

Följ med vår reseexpert Annika när hon besöker London med familjen. Denna weekend går i magins tecken och vi får möta allt från Harry Potter till ABBA-avatarer.

London Rocks!

Inspireras av när nöjesjournalisten Jan Gradvall vandrar i rockmusikens fotspår i London. Här listar Jan de saker en riktig musikälskare inte får missa vid ett besök i Englands huvudstad.

Sport i London

Åk till London och upplev fotboll eller Formel-1

Upplev Premier League på hemmaplan

Drömmer du om att uppleva fotbollsmagi i London? Med Ving får du en oförglömlig resa där du kan njuta av Chelsea eller Tottenham live, medan vi tar hand om alla detaljer.

Need for speed!?

Åk med oss till London för att uppleva ett fartfyllt Formula-1 lopp på British Grand Prix. Varför inte kombinera det med ett par dagars storstadspuls inne i London!?

Läs mer om British Grand Prix