Se hotell (21)

Resor till Torremolinos

Torremolinos är en av Spaniens mest välbesökta turistorter, cirka en halvtimmes bilresa från populära Malaga.
Torremolinos kan skryta med en lång, bred strand och ett stort utbud av spanska och internationella restauranger, många med läckra fisk- och skaldjursrätter på menyn. I La Carihuela, den gamla fiskebyn, finns flera restauranger där du kan prova på Malagas specialitet, Pescado al Sal, som är en saltinbakad fisk. Väljer du att resa till Torremolinos under vinterhalvåret är tempot ganska lugnt, medan nattlivet blomstrar i Puerto Marinas alla barer under somrarna.

Vings Torremolinos

Reser du med Ving till Torremolinos kan du välja mellan en mängd hotell längs kusten. Ska du resa med barn rekommenderar vi vårt familjevänliga hotell Sol Príncipe
, som har flera pooler och egna shower med inspiration från kända musikaler. Reser du utan barn är Meliá Costa Del Sol ett bättre alternativ, ett Popular Selection-hotell som ligger direkt på den långa, härliga strandpromenaden. Bokar du din resa till Torremolinos med Ving bestämmer du själv vilken dag du vill resa och hur länge du vill vara borta.

Utforska omgivningarna

Oavsett om du är strandnjutare, festprisse, matglad, kultursugen eller golftokig finns alla ingredienser för en lyckad resa i Andalusien. Området har över 50 golfbanor, och utbudet av kulturella sevärdheter är enormt. Längs kusten kryllar det av pittoreska, vita bergsbyar, moriska slott och katedraler. Inom räckhåll finns städer som Malaga, Sevilla, Ronda, Gibraltar och Granada, och det går till och med att resa med båt över till Marocko.
Bra att veta
  • Valfri reslängd
  • Fina stränder
  • Bra nattliv
  • Många restauranger
  • Lång strandpromenad

Våra kunder om Torremolinos

SÖK DIN RESA TILL Torremolinos