Se hotell (40)

Resor till Singapore

Singapore
Varför inte boka en resa till Singapore, en modern och välordnad asiatisk storstad med bra restauranger och shopping i världsklass.
Utbudet i Singapore är i det närmaste oändligt, och enklast tar man sig runt med tunnelbanan. Här finns tempel, moskéer, modern arkitektur, museer och på Sentosa Island finns allt för naturälskaren, från härliga stränder till populära nöjesparker som Universal Studios. Du kan cykla, åka minitåg och bada. Tar du inte bron över till Sentosa Island kan du göra en hisnande linbanetur från World Trade Center. På hög höjd, med glasgolv! En resa och ett minne för livet.

Mat, shopping och nöjen i Singapore

I Singapore kan du äta mat från världens alla hörn, inklusive köttbullar med lingonsylt på IKEA. Under en resa till Singapore hinner du med både trendiga fastfoodkedjor, lyxrestauranger och pittoreska smårestauranger i Chinatown och Little India. I nöjeslivet ingår allt från städade pianobarer till nattklubbar och asiaternas favoriter, karaokebarerna. Shoppingen är också i världsklass. Det finns något för alla. En antik jadeelefant för några miljoner eller en likadan fast ny för några dollar. Märkeskläder, kameror, sidenbatik eller några snabbt uppsydda dräkter, allt finns att få i Singapore. I Singapores finner du även flera spännande konstmuseer med både singaporiansk och sydostasiatisk modern konst. Passa även på att besök Chinatown och beundra de färgglada koloniala byggnaderna.

Vings läckra hotell i Singapore

Vings hotell har bästa läge nära Singapores stora shoppinggata Orchard Road, med fem minuters promenad till närmaste tunnelbanestation. Vill du bo riktigt lyxigt kan du boka Marina Bay Sands med dess imponerande arkitektur och läckra infinitypool på taket. Eller vad sägs om legendariska Raffles Hotel där drinken Singapore Sling föddes.
Bra att veta
  • Centrala hotell
  • Bra shopping
  • Bra restauranger

Våra kunder om Singapore

SÖK DIN RESA TILL Singapore

Rekommenderade flygbolag till Singapore

Resor med Emirates

Emirates flyger världens största flygplansflotta med Airbus A380s och Boeing 777s, vilket erbjuder våra kunder bekvämligheterna med det senaste och mest effektiva flygplanen i luften. När du flyger med Emirates ingår bagage, och ombord ingår mat och dryck och branschledande inflight underhållning, inspirerande kök och service i världsklass. Reser du med Emirates från Skandinavien så flyger du direkt till Dubai. Vidare från Dubai har Emirates ett brett utbud av destinationer i Indiska Oceanen, Asien och Afrika. Dessutom kan du göra ett spännande stopp på några dagar i Dubai.

Resor med Qatar Airways

Med en femstjärnig service och bra priser, erbjuder Qatar Airways en av de bekvämaste och modernaste flygupplevelserna. Ombord på Qatar Airways ingår bagage, mat och dryck och individuella TV-skärmar med över 3 000 valmöjligheter inom film, TV och musik. När du reser från Skandinavien så flyger du direkt till Doha/Qatar. Vidare från Doha har Qatar Airways ett brett utbud av fina förbindelser vidare till destinationer i Indiska Oceanen och Asien. Dessutom går det bra att göra ett stopp i Doha på vägen ut eller hem.

Resor med Turkish Airlines

Turkish Airlines har fått titeln Europas Bästa Flygbolag sex år i rad. Turkish Airlines flyger direkt från Skandinavien till Istanbul och vidare till många destinationer i Indiska Oceanen, Afrika och Asien. När du flyger med Turkish Airlines ingår bagage, och ombord ingår mat och dryck och individuella TV-skärmar med många valmöjligheter inom film, TV och musik.

Inspiration, tips och sevärdheter

Planerar du en resa till Singapore? Här hittar du tips på sevärdheter och saker att göra i staden.

Chinatown i Singapore

Singapore - Det lilla landet i Asien

Häng med vår reseexpert Tomas på en resa till Singapore - det lilla landet som är fullt av sevärdheter, glittrande skyskrapor, god mat, magnifik arkitektur, shopping och massor av aktiviteter att göra.