Se hotell (6)

Resor till Praslin

Seychellerna, Seychellerna
En resa till natursköna Praslin lockar med härligt strandliv och snorkling vid en av världens finaste stränder.
På Praslin finns som sagt en av Seychellernas, och världens, bästa stränder: Anse Lazio. Här har vattnet en märkvärdig turkos färg och vågorna rullar sakta in på en mjuk och vit sandstrand. Stranden är dessutom skyddad av ett korallrev som passar alldeles utmärkt för snorkling.

Boende på Praslin

När du bokar din resa till Praslin med Ving kan du välja mellan flera hotell i olika prisklasser. Motsatt till vad många tror behöver det alltså inte kosta en förmögenhet att uppleva en drömsemester. Samtliga av Vings hotell på Praslin ligger på eller alldeles intill stranden och oavsett vilket av dem du väljer lär du knappast bli besviken. Är du ute efter ett extra lyxigt boende kan vi rekommendera Top Selection-hotellet Constance Lémuria Resort, ett av Praslins finaste hotell med en egen, riktigt bra 18-hålsgolfbana.

Sevärdheter på Praslin

På Praslin kan du göra ett besök i nationalparken Vallée de Mai. Här får du bland annat se de fridlysta dubbelnötspalmerna Coco-de-mer, som har blivit en symbol för Seychellerna. Parken finns med på FN:s världsarvslista för sin mångfald och rika vegetation. På Praslin finns det också gott om natursköna vandringsleder. Det finns även färjetrafik till flera grannöar om du vill passa på att uppleva så mycket som möjligt under din resa till Praslin.

Vings resor till Seychellerna

När du bokar din resa till Praslin med Ving väljer du själv hur länge du vill vara borta och vilken dag du vill resa. Du kan dessutom kombinera din vistelse här med boende på någon av Seychellernas andra öar. Spana exempelvis in La Digue, som är en avspänd och vacker ö där du lättast tar dig fram med oxkärra eller cykel. Ön bjuder på oemotståndliga stränder med fascinerande och fotogeniska granitformationer.
Bra att veta
  • Kombinera resmål
  • Valfri reslängd
  • Hotell på stranden
  • Fina sandstränder

Våra kunder om Praslin

SÖK DIN RESA TILL Praslin