Barnvänliga cityhotell hos Ving

Barnvänliga cityhotell

För dig som vill åka på en cityresa med familjen har vi nu samlat alla våra barnvänliga cityhotell på ett ställe. Samtliga är välskötta, prisvärda, har ett bra läge och erbjuder ett familjevänligt boende för minst två vuxna och två barn. Perfekta förutsättningar för en familjeweekend i en härlig storstad!

Tivoli

Tivoli, Köpenhamn

Tivoli är ett temahotell som ger spännande associationer till Danmarks mest kända nöjespark med samma namn. Hotellet är ritat av arkitekten Kim Utzon och är inrett i modern stil. Här bor du mitt i centrum och har promenadavstånd till Tivoli och shoppinggatan Ströget.

Citadines Holborn, London

Citadines Holborn-Covent Garden är ett fräscht, trevligt och familjevänligt lägenhetshotell med promenadavstånd till musikaldistriktet Soho, British Museum, Covent Garden och China Town. Från hotellet har du också nära till en av de mest kända shoppinggatorna i London, Oxford Street.

Novotel Paris Centre Tour Eiffel, Paris

Novotel Paris Centre Tour Eiffel är ett modernt och stilrent hotell som passar hela familjen. Hotellet ligger i närheten av Eiffeltornet i centrala Paris, och har en vacker utsikt över staden och floden Seine. Högst upp ligger hotellets fitnesscenter med tillhörande gym och uppvärmd inomhuspool.

Mamaison Residence Belgicka

Mamaison Residence Belgicka, Prag

Mamaison Residence Belgicka är ett fint lägenhetshotell i den trendiga stadsdelen Vinohrady. Från hotellet har du promenadavstånd till Prags historiska centrum, sevärdheter, restauranger och shopping. På hotellet finns även gym, bastu och ett familjerum med biljardbord.

Citadines Tour Eiffel

Citadines Tour Eiffel, Paris

I charmiga Grenelle ligger Citadines Tour Eiffel, med marknader, caféer och traditionella brasserier strax utanför dörren. Hotellet är en perfekt utgångspunkt för dig som vill uppleva Paris och dess sevärdheter.

Turim Lisboa Hotel, Lissabon

Turim Lisboa Hotel ligger i centrala Lissabon, nära den vackra parken Eduardo VII. I hotellets restaurang kan du prova på traditionella portugisiska rätter eller välja från en mer internationell meny.

Citadines Berlin Kurfürstendamm

Citadines Berlin Kurfürstendamm, Berlin

Citadines Berlin Kurfürstendamm är ett fräscht lägenhetshotell strax bakom paradgatan Kurfürstendamm i Charlottenburg. Nära hotellet ligger tunnelbanan, som snabbt tar tar dig till stadsdelen "Mitte" där du hittar flera av de stora sevärdheterna.

H10 Berlin Kudamm

H10 Berlin Kudamm, Berlin

H10 Berlin Kudamm består av två byggnader och ligger alldeles intill den stora shoppinggatan Kurfürstendamm och på gångavstånd till både Kaiser Wilhelms minneskyrka och Berlins djurpark.

Citadines Ramblas Barcelona

Citadines Ramblas, Barcelona

Citadines Ramblas Barcelona är ett fint lägenhetshotell med perfekt läge på stadens mest kända gata, Las Ramblas. Här bor du mitt på Barcelonas turiststråk med restauranger, butiker och sevärdheter utanför dörren. Från hotellets takterrass med solstolar har du en härlig utsikt över stadens takåsar.

San Carlos, New York

San Carlos är ett elegant och trevligt hotell med personlig atmosfär. Hotellet ligger på fashionabla East Side, centralt i Midtown, Manhattan. Från San Carlos har du promenadavstånd till Central Park, Rockefeller Center, St Patricks Cathedral och ett stort shoppingutbud på Fifth Avenue.

Tips på vad man kan göra med barnen på storstadsemestern

Se våra citytips för familjen i London, Barcelona och New York