Hotell (58)

Resor till Österrike

Österrikes huvudstad Wien är en riktig kulturstad med historisk arkitektur, caféer, konsthistoria och berömdheter som psykoanalytikerns fader Freud.
Oavsett vad som lockar just dig lovar vi dig prisvärda alternativ och stora upplevelser i Österrike. Med över femtio hotell, både nära city och lite längre ut, kommer du att hitta det boende som passar bäst under just din resa. Och eftersom du reser reguljärt med Ving kan du välja när du ska resa och hur länge du ska vara borta.

Formel 1 i Österrike

Boka din resa till Österrike med Ving och upplev Austrian Grand Prix på plats. Loppet arrangeras på banan Red Bull Ring, som ligger vackert till i Spielberg med alperna som bakgrund. Men än viktigare -utsikten över den korta och snabba banan är svårslagen. Oavsett vilken plats du köpt ser du nästan hela banan.

Weekendresor till Österrike

Att flyga till Österrike tar inte mer än ca 2,5 timmar från Stockholm, och det bidrar till att Wien är ett perfekt resmål för en weekendresa. När du bokar din resa till Österrike med Ving väljer du själv hur länge du vill vara borta och kan välja den reslängd och de resdagar som passar dig bäst. Det är inte svårt att fylla sin resa till Wien med upplevelser, här finns mängder av sevärdheter så som gallerier, muséer, monument och historiska platser. Ett tips för naturälskare är att besöka den åtta hektar stora botaniska trädgården om våren.
Hitta ditt hotell

SÖK DIN RESA TILL Österrike

Resor till Österrike

Fler resmål i Österrike
Wien
Klassiska Wien passar perfekt för dig som är intresserad av kultur. Här finns en mängd gallerier och arkitekturen är ett konstverk i sig.

Mer om Österrike

Så dricksar du

Så dricksar du i Österrike

Städare: 1 euro per person och natt.
Piccolon: 1 euro per bagage.
Servitören: Service charge är lagt på notan men om man är nöjd med servicen kan man runda upp med ett par - tre euro. På vägkrogar är service charge inkluderat.
Taxichauffören: Ca 10 procent.
Frisören: 5-10 procent.
Kommentar: Servicepersonal förväntar sig viss dricks. På t.ex. bemannade toaletter är det kutym att ge minst 0,5 euro per besök.

Upplev Formel 1 i Österrike

Austrian Grand Prix

Res med Ving till Austrian Grand Prix och upplev både ett Formel 1-lopp och den gemytliga österrikiska atmosfären, under en och samma resa.