Hotell (52)

Resor till Österrike

Kulturstaden Wien lockar nyfikna från hela världen med historisk arkitektur, cafékultur, konsthistoria och berömdheter som psykoanalytikerns fader Freud och konstnären Klimt.

Oavsett vad som lockar just dig lovar vi dig prisvärda alternativ och stora upplevelser. Med över två dussin hotell, rum, lägenheter och lägen nära city och lite längre ut kommer du hitta ett boende som passar dig. Och eftersom du reser reguljärt med Ving kan du välja när du ska resa och hur länge du ska vara borta.

Hitta ditt hotell
Klimat och väder
När är det bäst väder i Österrike?
Ving har resor till Wien. Här råder ett tempererat klimat med varma somrar och kalla vintrar. Våren börjar tidigt i april med en temperatur på ca 15 grader, går över till sommar i slutet av maj och hösten kommer inte förrän framåt oktober. De varmaste månaderna är juni, juli och augusti. Då ligger medeltemperaturen omkring 23-25 grader dagtid. Det är också då soltimmarna är som flest. I september råder det fortfarande en behaglig värme, med ca 20 grader om dagarna. Nederbörden är relativt jämnt fördelad över året, förutom oktober som är den torraste månaden med minst regn. På vintern kan det falla snö. Medeltemperaturen från november till mars är 1-8 grader dagtid.

Resor till Österrike

Wien
  • Sevärdheter
  • Shopping
  • Mat & Dryck
Klassiska Wien passar perfekt för dig som är intresserad av kultur. Här finns en mängd gallerier och arkitekturen är ett konstverk i sig.

Upplev Formel 1 i Österrike

Austrian Grand Prix

Res med Ving till Austrian Grand Prix och upplev både ett Formel 1-lopp och den gemytliga österrikiska atmosfären, under en och samma resa.

SÖK DIN RESA TILL Österrike