Mat & Dryck

Mat & Dryck

Maten är en av de stora anledningarna till att Ocean Beach Club har blivit en succé. Med bra råvaror och duktiga kockar har vi sett till att skapa en meny som går hem hos både barn och vuxna. På Ocean Beach Club erbjuds till att börja med en frukost utöver det vanliga. Eftersom frukosten är en så viktig del av semesterupplevelsen har vi lagt till ett antal rätter på den redan välfyllda frukostbuffén. Här finns bröd, pålägg, äggröra, omelett, yoghurt, flingor och färsk frukt.

Lunchen och middagen behöver inte heller skämmas för sig. På Ocean Beach Club Gran Canaria finns en tapasrestaurang som bjuder på lokala specialiteter från det spanska och inte minst det kanariska köket. På Ocean Beach Club Kreta och på Ocean Beach Club Cypern finns en mezerestaurang som erbjuder det bästa av Medelhavets mat, här kan du njuta av spännande mixer och goda maträtter. Till sommaren 2018 erbjuder även våra Ocean beach Clubs nya spännande vegetariska rätter! Prova t.ex. vår steak minute på rotselleri eller njut av en lök- och spetskålspakora taco. Det finns inga gränser för en ny smakupplevelse!

 Tapas

Tapas

Ocean Beach Clubs tapasrestaurang erbjuder det bästa av det kanariska köket. Här möter du det spanska, kanariska och internationella köket i smakupplevelser utan gränser.

Meze

Meze

Ocean Beach Clubs Mezerestaurang erbjuder det bästa av Medelhavets mat. Här möter du det grekiska, det turkiska, det libanesiska och det italienska köket i smakupplevelser utan gränser.

Bar

Bar

Både före och efter middagen kan du ta en drink i baren/loungen. Här finns också barnvänliga drinkalternativ, glass, lättare snacks och kaffe. Fräscha cocktails med färsk frukt i drinkarna.

  Bufférestaurangen

Restaurangen

Här äter du som bokat något av våra Inclusivekoncept. Du börjar med smårätter från vår tapas/mezebuffé, för att sedan välja en av våra varmätter, speciellt utvalda av vår kökschef och hans duktiga team. Det hela avrundas med en smakfull dessertbuffé med sötsaker och andra efterrätter.

   Ocean Beach Inclusive

Ocean Beach Inclusive

Gott, bekvämt och billigt. Om du bokar Ocean Beach Inclusive hemifrån så äter du alla frukostar samt fem av sju luncher och middagar på hotellet, och lämnar de övriga två dagarna öppna för infall och utflykter. Dryck till lunch och middag ingår också; vatten, läsk, öl eller vin. Pris från 2.275:-

   Ocean Beach All Inclusive

Ocean Beach All Inclusive

Bokar du All Inclusive på Ocean Beach Club kan du äta och dricka så mycket du vill under din semester utan att behöva tänka på notan. Och, just det – barn under tolv år äter gratis. Pris från 3.895:-.

Barnen äter för 0:-

Barnen äter för 0:-

Frukost, lunch och middag. Barn under 12 år äter utan kostnad från barnbuffén, samt från vuxenbuffén i bufférestaurangen i sällskap med betalande vuxen (gäller inte takeaway eller val från meny).

 Glasskort

Glasskort

Glasskort finns att köpa för ca 100 kronor för alla våra gäster under 12 år. Med kortet i handen kan de unga innehavarna när som helst kvittera ut 10 glassar.

Frukostbuffé

Frukostbuffé

Godare morgon får man leta efter. Varje dag mellan kl. 07.30 och 10.30 dukas det upp en fantastisk frukostbuffé på OBC. Frukt, färskt bröd, fil, yoghurt, flingor, juice, pålägg, korv, ägg, bacon... En sån tur att frukosten lär vara dagens viktigaste mål! Och glöm inte att alla barn under 12 år äter gratis i sällskap av betalande vuxen.

 Service till matintoleranta

Service till matintoleranta

Är du glutenallergiker, laktosintolerant eller har någon annan överkänslighet mot födoämnen? På OBC har vi en matambassadör som är specialiserad på matintolerans. Ambassadören kommer att hjälpa dig på plats på hotellet och fungerar som är en länk mellan dig och hotellets kök. Mini Market erbjuder också gluten- och laktosfria varor.

Läs mer

Mini Market & Deli

Mini Market & Deli

Allt från vykort, Lollo & Bernie-kramdjur, blöjor och barnmat (lokala märken kan förekomma), godis och solkräm till nybakat bröd, takeaway och drycker hittar du i Mini Market.


Utbudet kan variera mellan våra olika Ocean Beach Club