Se hotell (2)

Resor till Cozumel

En resa till Cozumel lockar med total avkoppling vid fina stränder, en gästvänlig atmosfär samt god mat och bra shopping till låga priser.
Cozumel uppfyller de allra flesta krav man kan ställa på en skön resa. Många som varit här pratar om de spektakulära färgerna i havet och eftersom vindarna kommer från "rätt" håll blir det sällan eller aldrig några höga vågor vid stränderna. Ön Cozumel är framför allt känd för sin fantastiska dykning och snorkling. Här finns många små korallrev där du kan få se allt från papegojfiskar till havssköldpaddor. Vid stränderna kan du ägna dig åt ett stort utbud av vattensporter. På ön finns dessutom en fin golfbana och bra vägar för cykling. Det är inte för inte som triathlontävlingen Iron Man brukar avgöras här. När du reser med Ving till Cozumel kan du välja mellan två bra hotell och vi erbjuder utflykter till de största sevärdheterna på fastlandet, som till exempel Chichén Itzá, Coba och katamaranturen till Isla Mujeres. Våra utflykter utgår från Playa del Carmen, dit du kan resa på egen hand om du vill följa med på någon av dem.

Barnvänliga hotell på Cozumel

Park Royal Cozumel ligger precis vid stranden på öns västkust, mot fastlandet, vilket ger mindre vågor och lugnare vatten. Här finns ett stort poolområde och gott om aktiviteter som passar både stora och små gäster. All Inclusive ingår i priset för din resa, men det kan ändå vara trevligt att promenera in till San Miguel de Cozumel för att se på folklivet, kanske shoppa lite grann och äta en mysig lunch på någon lokal restaurang.

Mat och mayakultur

I huvudorten San Miguel de Cozumel erbjuds ett lagom stort utbud av butiker och restauranger med generellt ganska låga priser. Även om de amerikanska influenserna är tydliga har staden också lyckats bevara en hel del av sin lokala charm. Lokalinvånarna är genuint trevliga och välkomnande, hela ön bjuder på en lugn och avslappnad atmosfär. För den kulturintresserade finns det också en hel del att hämta under en resa till Cozumel. Du kan bland annat besöka lämningarna av flera små mayastäder från den tid då mayaindianernas kultur blomstrade på ön. Flera av byggnaderna har dessutom restaurerats på senare tid. På Cozumels norra sida kan du även besöka en gammal ruinplats med mindre tempelruiner. Vill du se de största tempelruinerna kan du resa med båt till fastlandet och besöka Chichén Itzá eller Coba.
Bra att veta
  • Familjehotell
  • All Inclusive
  • Bra dykning
  • Fina sandstränder
  • Kombinera resmål

Våra kunder om Cozumel

SÖK DIN RESA TILL Cozumel