Kombinationsresor till Cancún, Mexiko

Kombinationsresor

När du reser till Mexiko med Ving finns det gott om möjligheter om du vill kombinera olika resmål eller hotell under din semester. Varför inte börja med vår rundresa i Mayaland och därefter tillbringa en vecka med sol och bad på ett bekvämt All Inclusive-hotell veckan efter? Du kan också kombinera en vecka i Playa del Carmen eller Cancun med en vecka på underbara Isla de Mujeres.

Kombinationsmöjligheter med reguljära paketresor till Mexiko

Med Vings reguljära paketresor kan vi erbjuda kombinationer efter dina egna önskemål och det är även möjligt att flyga ut och hem från olika flygplatser.

För att boka en kombinationsresa med reguljära paketresor, kontakta oss på 0771-995 995 så hjälper vi dig.

Kombinationsmöjligheter med charterresor

Samtliga resmål (förutom Isla Mujeres) och hotell kan kombineras veckovis.

Transfer mellan resmålen ingår inte (förutom Isla Mujeres). Transfer ingår inte till/från hotellet/flygplatsen men kan bokas och betalas senast en vecka före avresa.

En taxi mellan Playa del Carmen och Cancún kostar ca 60 dollar och tar ca 1 timme. En taxi mellan Tulum och Playa del Carmen kostar 40 dollar och tar ca 45 minuter.

Isla Mujeres
Isla Mujeres kan kombineras veckovis (måste alltid ligga först i en kombination) med hotellen i Playa del Carmen eller Cancun.

Transfer ingår i priset från flygplatsen till Isla Mujeres och mellan resmålen. Transfer ingår inte från hotellet till flygplatsen men kan bokas och betalas senast en vecka före avresa.

Kombinationsmöjligheter med charterresor - rundresan Mayaland

Rundresan ska kombineras med våra hotell i Playa del Carmen. Rundresan ska alltid vara den första veckan av två.

- Från Stockholm flyger du till Cancun 26 november 2019 eller 21 januari och 4 februari 2020.

Efter rundresan ingår transfer till ditt hotell. Transfer från hotellet till flygplatsen andra veckan ingår inte men kan bokas till.