Se hotell (7)

Resor till Cancún

Boka en resa till Cancun med Ving och njut av en semester på en klassisk turistort med härliga stränder, shopping, restauranger och bra hotell.
Cancun är den klassiska mexikanska turistorten, välkänd sedan länge för sitt heta nöjesliv. Men ändå kan du njuta av en skön resa i Cancun, med avkopplande dagar på ett lyxigt Spa och All Inclusive på Vings förstklassiga hotell. Cancun är byggt kring en lagun, och håll in tårna för här finns det faktiskt krokodiler. Men oroa dig inte, lagunen åker man bara förbi. Solar, badar och njuter av den kritvita sanden gör man i stället på hotellen vid de magnifika stränderna ut mot Karibiska sjön. De här fantastiska paradisstränderna är vad som har gjort Cancun till den världsberömda semesterort den varit i fyrtio år. Under springbreak, det amerikanska vårlovet, så kan det vara mycket amerikanska ungdomar i Cancun, som förstås är en partyfavorit.

Lyx i Cancun

I Cancun kan du boka en lyxig resa med extra allt på Hard Rock Hotel Cancun. Här väntar en generös All Inclusive och härlig lyx, som spa för den som vill skämma bort sig lite extra. Poolerna och stränderna erbjuder allt det man kan önska sig av en riktig semester. Och du kan ju alltid välja - havet eller poolen. Perfekt för familjer med badexperter.

Shoppa och slappa

Om du tröttnar på goda drinkar, kritvit sand och ljusblått havsvatten finns ett enormt shoppingcenter -La Isla- på bekvämt avstånd från Vings hotell. Här finns massor av butiker med internationellt kända märken, lokal konst, souvenirer och mycket annat. Dessutom finns en uppsjö av restauranger i La Isla, både mexikanska och internationella, och som om det inte vore nog finns också en biograf. Allt för att du ska kunna välja precis det som gör att du kan koppla av på din resa.

Cancun – året runt

Cancun är lika läckert på sommaren som på vintern, och med Ving kan du resa hit även under sommaren, med reguljärflyg. Då bestämmer du själv när du ska resa och hur länge du ska vara borta. Vill du få ännu mer upplevelser under din semester kan du kombinera två olika resmål, kanske det livliga Cancun och det stillsamma Akumal. På så vis får du två resor i en.
Bra att veta
  • Lyxhotell
  • Prisvärt boende
  • All Inclusive
  • Hotell på stranden
  • Hotell med spa
  • Fina sandstränder
  • Kombinera resmål

Våra kunder om Cancún

SÖK DIN RESA TILL Cancún