Se hotell (14)

Resor till St Paul's Bay

Malta, Malta
Under din resa till St Paul's Bay kan du bada i kristallklart vatten, njuta av Maltas behagliga klimat och ta långa promenader på den fina strandpromenaden.
St Paul's Bay ligger norr om huvudstaden Valletta, och är ett resmål som har det mesta: shopping, kultur, historia, nöjen, och givetvis utmärkta bad i det kristallklara vatten som gjort Malta så känt bland dykare från hela världen. Här finns också en vacker strandpromenad som sträcker sig längs med hela bukten, som gjord för en skön promenad i solnedgången. Och när det så småningom blir kväll är det bara att välja, här finns restauranger från jordens alla hörn att välja bland, men ett tips är att prova de rätter som är typiska för ön, ofta med fisk eller skaldjur som huvudingrediens. Till maten kan du gärna dricka öns eget vin.

Vings resor till St Paul's Bay

Ving har en rad trevliga hotell att välja mellan i St Paul's Bay. Här finns något för de flesta smaker och resesällskap. Ska du resa med barn rekommenderar vi något av våra barnvänliga Family Selection-hotell, Dolmen Resort Hotel & Spa eller db San Antonio Hotel + Spa, som båda har direkt strandläge och möjlighet till All Inclusive. När du bokar din resa till St Paul's Bay med Ving kan du själv välja vilken dag du vill resa och hur länge du vill vara borta.

Upptäcktsfärder på Malta

St Paul's Bay är en utmärkt bas för att utforska denna historierika ö. Det finns gott om bussar, och en tur ner till Valletta tar inte mycket mer än tjugo minuter. Ett tips är ändå att boka en hyrbil en dag eller två. Visst går det att ta sig runt med buss, men med egen transport kan du åka dit du vill och stanna så länge du vill. Du kommer att finna att det finns mycket att se och besöka under en resa till St Paul's Bay, som den muromgärdade staden Mdina, korsriddarpalatsen i Valletta eller kanske en dagstur till Maltas lilla systerö, Gozo.
Bra att veta
  • Familjehotell
  • Solsäkert
  • Kristallklart badvatten
  • Valfri reslängd

Våra kunder om St Paul's Bay

Resmålet har ännu inga omdömen

SÖK DIN RESA TILL St Paul's Bay