Se hotell (31)

Resor till St Julian’s & Sliema

Malta, Malta
På en resa till St Julian's och Sliema kan du njuta av ett stort kulturutbud, shopping och genuina restauranger i ett behagligt klimat.
Orterna St Julian's och Sliema har med tiden växt ihop och bildar nu tillsammans Maltas största stad. Var du än väljer att bo så har du aldrig långt till den härliga strandpromenaden som sträcker sig hela vägen från Sliema och upp till St Julian's, kantat av badplatser, restauranger och affärer.

Härifrån är det också nära till huvudstaden Valletta som definitivt är värd ett besök under din resa. I Valetta kan du skåda dekorativa och historiska byggnader i den gamla sstaden. Det är lätt att ta sig runt på Malta på egen hand, lokalbussarna är billiga och går i princip överallt.

Vings resor till St Julian's och Sliema

Ving har hotell och lägenheter för alla smaker i St Julian's och Sliema, från två till fem vågor. Vill du bo riktigt bra rekommenderas
Radisson Blu Resort St. Julians
, som ligger vid havet strax utanför St Julian's. Är ni vuxna som ska resa utan barn är hotellet The George ett tips. Det är ett snyggt hotell som har en takterrass med pool och poolbar, samt ett eget spa. När du bokar din resa till St Julian's och Sliema med Ving kan du själv välja vilken dag du vill resa och hur länge du vill vara borta. På det viset kan du skräddarsy din resa efter dina egna önskemål.

Upptäck Malta

Även om det finns mycket att se och göra under din resa till St Julian's, Sliema och Valletta ska du inte missa resten av Malta. Hyr en bil under en dag, eller ta bussen till sevärdheter som öns gamla huvudstad Mdina, de förhistoriska megalittemplen, katakomberna i Rabat eller al frescomålningarna i Palazzo Falzon. Du kan också ta dig över till systeröarna Gozo och Comino för ett dagsbesök med fantastiska bad och ett lite lugnare tempo.
Bra att veta
  • Valfri reslängd
  • Hotell från 2 till 5 vågor
  • Designhotell
  • Bra nattliv
  • Hotell för vuxna
  • Historia

Våra kunder om St Julian’s & Sliema

SÖK DIN RESA TILL St Julian’s & Sliema