Se hotell (7)

Resor till Mellieha

Malta, Malta
Hela familjen trivs på en resa till Mellieha och kusten på norra Malta, här väntar öns längsta sandstrand, kristallklart vatten och skönt klimat.
Mellieha på norra Malta är känt för de fina sandstränderna, med ljus sand och kristallklart vatten. Själva byn med dess restauranger och butiker ligger på en höjd med utsikt över bukten. Längs den långgrunda stranden hittar du ett bra utbud av caféer, glassbarer och vattensporter -perfekt för dig som ska resa till Mellieha med barn. Bara några kilometer norrut väntar Maltas norra kust, med lugna och skyddade stränder mot bakgrund av Maltas vackraste landsbygd, som gjort för långa promenader och skön avkoppling.

Maltas norra kust

Maltas norra kust är ett pärlband av små bukter och undangömda stränder; Marfa Bay, Ramla Bay och Armier Bay. Ett stycke från kusten ser man Comino, den minsta av Maltas bebodda öar, och bortom den Gozo, en mycket vacker ö som passar perfekt för en dagsutflykt eller två. Om du tycker om att dyka har du också kommit rätt, för utanför kusten väntar några av Maltas bästa dykplatser. Vings hotell på norra Malta ligger alla nära stranden och erbjuder både spa, dykshop andra faciliteter för både familjer och de som reser utan barn. Ett sådant hotell är Ramla Bay Resort, som ligger lugnt, men ändå har gott om restauranger, ett eget spa och ett stort poolområde samt en privat strand nere vid Ramla Bay.

Bo bra i Mellieha

Ving erbjuder en handfull fina hotell att välja mellan i Mellieha, och ska du resa med barn bor du allra bäst på Family Selection-hotellet db Seabank Resort + Spa. Det är ett barnvänligt All Inclusive-hotell som bara ligger ett stenkast från Maltas längsta sandstrand i Ghadira Bay. Här har man tänkt på både stora och små resenärer, med underhållning, barnklubbar, fri WiFi och annat för att alla ska trivas. Här finns också ett utmärkt spa och flera restauranger att välja mellan, allt för att alla gäster ska få den semester de längtar efter, oavsett ålder.

Vings resor till Mellieha

När du bokar din resa till Mellieha och norra Malta med Ving väljer du själv hur länge du vill vara borta och när du vill resa. Det innebär att du själv kan skräddarsy din resa precis så som den passar dig bäst.

Upptäck Malta

Även om det finns härliga stränder att njuta av i Mellieha och längs norra kusten, ska du inte missa resten av Malta. Det finns gott om bussar, och en tur ner till Valletta tar under en halvtimme. Men ett tips är ändå att boka en hyrbil en dag eller två. Visst går det att ta sig runt med buss, men med egen transport kan du resa dit du vill och stanna så länge du vill. Du kommer att upptäcka att det finns mycket att se och besöka, som öns gamla huvudstad Mdina, de förhistoriska megalittemplen, katakomberna i Rabat eller kanske en dagstur till Maltas systeröar Gozo och Comino för ett dagsbesök med fantastiska bad och ett lite lugnare tempo.
Bra att veta
  • Valfri reslängd
  • Familjehotell
  • Solsäkert
  • Fin sandstrand

Våra kunder om Mellieha

Resmålet har ännu inga omdömen

SÖK DIN RESA TILL Mellieha