Se hotell (8)

Resor till Gozo

Malta, Malta
Ön Gozo är ett stillsamt hörn av Medelhavet, som ibland kallas för maltesernas egen semesterö, bara en halvtimmes resa med färja från Malta.
Det är till Gozo malteserna väljer att resa när de vill varva ner och koppla av från det betydligt intensivare livet på Malta. Gozo är en liten ö och här finns inga stora hotellkomplex och mycket lite trafik. Däremot finns den vackra lilla huvudstaden Victoria, små badvikar och vacker natur.

Gozos huvudstad Victoria

Öns huvudstad kallas både Victoria och Rabat, en liten stad med vackra torg, kyrkor, gott om restauranger och mysiga små gränder som lagom hinner utforskas under din resa till Gozo. När du bekantat dig med huvudstaden väntar resten av ön: Citadellet på en höjd ovanför Victoria, de urgamla Ggantija-templen och Ta' Pinu-basilikan, för att bara nämna några exempel.

Sol och bad på Gozo

Vattnet kring Gozo är bland det bästa man kan hitta i hela Medelhavet, kristallklart och skimrande blått. Gozos längsta strand heter Ramla Bay och ligger på öns norra sida, med grönskande fruktträdgårdar och fält på ena sidan och Medelhavet på den andra. Runtom ön finns ytterligare ett halvdussin stränder med samma kristallklara vatten, och räcker inte det tar du båten från hamnen i Mgarr till den lilla ön Comino, vars Blue Lagoon är lika populär bland dykare som bland snorklare.

Vings resor till Gozo

När du bokar din resa till Gozo med Ving kan du själv välja hur länge du vill stanna och vilken dag du vill resa. Det finns en hel del hotell att välja bland, bland annat med rum, lägenhet, spa, gym, pool och barnpooler, du väljer själv det som passar dina önskemål bäst.
Bra att veta
  • Solsäkert
  • Kristallklart badvatten
  • Lokala restauranger
  • Valfri reslängd

Våra kunder om Gozo

SÖK DIN RESA TILL Gozo