Hotell (13)

Resor till Split-området

En resa till norra Dalmatien frestar med mycket - glasklart badvatten, fina hotell och charmiga städer som fullkomligt osar av historia.
Ving erbjuder resor till den världsarvslistade staden Split samt till den charmiga lilla staden Trogir som ligger på en liten ö i närheten. Båda städerna har lyckats bevara sin historiska charm med smala kullerstensgator och inbjudande små torg. Längtar du efter ett dopp i det klara vattnet finns flera badplatser längs kusten i form av grusstränder, klippor och badplattformar.

Kultur och sevärdheter

Oavsett var du väljer att bo bör du besöka Split under din resa. Det är Kroatiens näst största stad och rymmer gott om sevärdheter. Trots att staden är stor rör sig de flesta besökare främst mellan Diocletianus palats och Trg republike som var stadens ursprungliga centrum. I Split arrangeras flera marknader som är värda ett besök under din resa till Split. Här finns bland annat marknaden utanför Silverporten där du kan köpa grönsaker, frukt, skinka, ost och honung eller bara slå dig ner för att beskåda kommersen.

Vings resor till Split

I Split-området kan du välja mellan påkostade lyxhotell och barnvänliga hotell med barnklubb, och förstås en hel del annat. Bokar du din resa till Split med Ving väljer du själv hur länge du vill vara borta och när du vill resa. Allt för att du ska kunna skräddarsy din resa helt efter dina egna önskemål.
Hitta ditt hotell
Sök din resa till Split-området

Resor till Split-området

Split
  • Stränder
  • Barnvänligt
  • Restauranger & barer
En resa till Split lockar med såväl historia som folkliv och shopping. Det är ett bra resmål för att utforska omgivningarna på egen hand, eller kombinera med något av Vings andra resmål i Kroatien.
Trogir
Trogir är en förtjusande och charmig stad med smala, stenlagda gator och mysiga små torg. Perfekt för en romantisk resa i lugn och ro.