Se hotell (7)

Resor till Makarska

Makarska är en vacker stad med mycket folkliv, härliga stränder och mycket atmosfär.
Makarska är inte någon särskilt stor stad, men den har mycket charm i sina gamla stenhus, på sina torg och längs med rivan där både lokalbefolkningen och turisterna samsas om kvällen. Här finns gott om restauranger och caféer med både dalmatiska och andra specialiteter, till högst rimliga priser. Som gjort för en skön kväll efter en dag fylld av upplevelser på stranden, till havs eller på någon av våra utflykter, som ger din resa det där lilla extra.

Sol och bad i Makarska

Stranden i Makarska sträcker sig närmare två kilometer norrut, så det finns gott om plats, och vill du inte ligga i solen är det bara att lägga sig i skuggan under ett pinjeträd. Som nästan överallt längs Kroatiens kust är vattnet så klart och genomskinligt att det kan kännas som du svävar fram några meter över botten. Längs strandpromenaden finns gott om mindre barer och restauranger där de ofta serverar färsk fisk och skaldjur, eller pizza och pasta som är minst lika bra som de i Italien, på andra sidan havet.

Bo nära stranden i Makarska

Vings charter erbjuder flera olika hotell som alla har det gemensamt att de ligger på bekvämt avstånd från både stranden och Makarskas centrum. Här finns också hotell för dig som tänker resa på semester utan barn, och naturligtvis även lägenheter för dig som gärna vill ha möjlighet att besöka stadens marknad och prova de lokala råvarorna.

Upptäck Kroatien

Från Makarska är det lätt att resa runt på egna upptäcktsfärder i Kroatien. Hoppa på bussen till Split, ta en båt ut i skärgården eller följ med på någon av våra guidade utflykter om du vill se mycket på kort tid.
Bra att veta
  • Mycket nöjda gäster
  • Hotell för vuxna
  • Strandnära hotell
  • Fina stränder
  • Prisvärd mat och dryck
  • Lokala restauranger

Våra kunder om Makarska

SÖK DIN RESA TILL Makarska