Se hotell (3)

Resor till Vrsar

Välkommen att resa till Vrsar, en solblekt by med en lång historia och härliga stränder bara ett stenkast från centrum.
Det här är Kroatien när det är som bäst, kristallklart vatten, mysiga gränder och en atmosfär som är både inbjudande och avkopplande. Byns centrum ligger på en höjd ovanför marinan, med slingrande gränder och små torg där du kan slå dig ner för en kaffe eller kanske ett glas av det utmärkta lokala vinet, så att du verkligen får tid att känna av den tidlösa stämningen i denna lilla by som inte har förändrats mycket under de senaste hundra åren. Här i Vrsar ska du ta det lugnt och njuta av din resa.

Vings resor till Vrsar

Ving har flera hotell att välja mellan i Vrsar, både nära byn och utanför centrum. För dig som önskar en extra bekväm semester går att välja till All Inclusive. Ska du resa med barn och söker ett barnvänligt hotell kan vi rekommendera det omtyckta hotellet Maistra Select Belvedere Resort. Här kan du välja mellan att bo i hotellrum eller lägenhet, det finns pool och barnpool och aktiviteter arrangeras av hotellets värdar under högsäsong. När du bokar din resa till Vrsar kan du tack vare Vings flexibla reslängder själv välja hur länge du vill vara borta och vilken dag du vill resa.

Utforska omgivningarna

Men även om Vrsar är nog så charmigt, och havet väl så lockande bör du inte missa tillfället att se mer av Kroatien när du är här. Bara några kilometer söder om Vrsar ligger Limfjorden, lika känd för sina ostronodlingar som för sina dramatiska vyer, och bestämmer du dig för att resa ett stycke inåt landet väntar Istriens alla vingårdar, olivlundar och sömniga små byar. Här kan du lätt drömma dig bort från vardagens alla bestyr medan du beundrar ostarna på den lokala marknaden, vilar dig i skuggan av en kyrka från 1200-talet eller kanske väntar på att ljuset ska bli precis rätt för att ta den perfekta bilden. Busstationen ligger precis utanför byn. Gå dit, ta en titt på tidtabellen och ge dig ut på äventyr. Varför inte börja med en shoppingrunda i Porec, bara någon mil från Vrsar?
Bra att veta
  • Valfri reslängd
  • Familjehotell
  • Kristallklart badvatten
  • Historia
  • Lokala restauranger

Våra kunder om Vrsar

Resmålet har ännu inga omdömen

SÖK DIN RESA TILL Vrsar