Hotell (4)

Resor till Hvar

Res till idylliska Hvar och upplev lokala marknader, långa middagar i skymningen, utflykter till små byar och bad i kristallklart vatten.
Ön Hvar ligger strax utanför Makarska rivieran på den kroatiska kusten. När du bokar en resa till Hvar med Ving kan du välja på flera hotell i och runt Hvar stad. Ön är knappt 7 mil lång och 5-10 kilometer bred, vilket gör det enkelt att resa runt på egen hand. Huvudorten Hvar stad är en sofistikerad och levande småstad med bra utbud av restauranger och nöjesliv.

Kristallklart vatten

Jämför man med närliggande öar är Hvar lite vackrare, lite trendigare och lite dyrare. Här finns dessutom något så unikt som sandstränder, vilket är sällsynt i Kroatien där man annars främst badar från badplattformar, klippor eller stenstränder. Badvattnet är dock lika kristallklart som i övriga delar av landet och lämpar sig mycket bra för snorkling.

Vings resor till Hvar

Det är smidigt att resa till Hvar, och det är lätt att ta sig runt. Vill du uppleva så mycket som möjligt under din resa till Kroatien kan du med fördel kombinera resa till Hvar med en vistelse på ett annat resmål, som exempelvis Split eller Makarska.
  • Bra restauranger
  • Kristallklart badvatten
  • Kombinera flera resmål
  • Natursköna omgivningar
  • Kort flygresa
Hitta ditt hotell
Sök din resa till Hvar

Resor till Hvar

Hvar stad
Hvar stad är ett elegant resmål som kan stoltsera med rik historia, sofistikerat nattliv och riktigt bra restauranger. Det är också en bra utgångspunkt för dig som vill se dig om på ön under din resa.