Hotell (5)

Resor till Sardinien

När du bokar en resa till Sardinien med Ving erbjuds du gott om sevärdheter, fina stränder och ett brett utbud av restauranger med utmärkt mat.
Ön är karg och bergig, vilket gör det populärt bland bergsklättrare att resa till Sardinien. Landskapet passar också perfekt för ridning och vandring, och vill du utforska närområdet kring ditt resmål är det en upplevelse i sig att göra det på cykel. Men ön bjuder förstås också på vackra stränder, både långsträckta sandstränder och små badvikar. Vattnet är kristallklart och det är i de mindre vikarna, samt i naturreservatet Bidderosa, som snorklingen är som bäst.

Lokala restauranger

På Sardinien finns gott om restauranger, såväl italienska som sardiska. Liksom på de flesta andra öar är tillgången till fisk och skaldjur god och många rätter baseras därför på det. En rätt som är signifikant för ön är Bottarga, lufttorkad fiskrom, som serveras riven till pasta. Helstekt spädgris är en annan lokal specialitet som är värd att prova under din resa till Sardinien.

Vings resor till Sardinien

Ving erbjuder två olika resmål på Sardinien: Alghero och Costa Smeralda. På ön råder medelhavsklimat med skön sommarvärme långt in på hösten. När du bokar din resa till Sardinien med Ving kan du själv välja när du vill resa och hur länge du vill stanna på plats. Självklart kan du också kombinera hotell på flera resmål om du vill hinna uppleva ännu mer under samma semester.
Hitta ditt hotell
Sök din resa till Sardinien

Resor till Sardinien

Alghero
Alghero erbjuder en perfekt blandning av stränder, sevärdheter, god mat och spännande historia.
Costa Smeralda
Costa Smeralda bjuder på Europas kanske klaraste badvatten, och under en weekend hinner du med både shopping, god mat och sköna bad.